95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

TESTPRODUKT 2

1 kr

  • Limfri film för enkel montering
  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar

  • För enstaka filmer klicka här
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

EVOFILM till alla bilar och årsmodeller.

Här kan du beställa solfilm till enstaka rutor på din bil tex om en film har blivit förstörd ett år efter beställningen eller om du bara behöver solfilm till en ruta på din bil. Vill du ha solfilm till flera rutor så välj ditt bilmärke och bilmodell i produktlistan så hittar du hela vårt sortiment av solfilmer till just din bil. 

Glöm inte ange bilens märke, modell och modellår i textrutan eller i kassan när du beställer enstaka filmer.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och repning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras gång efter gång på din bil med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla bilar för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din bil t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!