• Solfilm till Volkswagen Caddy Maxi. Solfilm till alla Volkswagen bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Volkswagen Caddy Maxi199 kr

Solfilm till Caddy Maxi alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Volkswagen Caddy Maxi årsmodeller från år 2004 och framåt. Volkswagen Caddy Maxi har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en i bakluckan, två rutor i bagagerummet och två rutor på passagerardörrarna samt fyra rutor i framdörrarna. Volkswagen Caddy Maxi finns i lite olika varianter. Har du en annan variant av Volkswagen Caddy Maxi än vad som beskrivs här kontakta oss för mer information

Observera att det finns tre olika modeller på Volkswagen Caddy, Caddy Van, Caddy Life och Caddy Maxi. Detta är solfilm till Volkswagen Caddy Maxi. Solfilm till övriga modeller av Volkswagen Caddy säljs separat.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Volkswagen Caddy Maxi till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Volkswagen Caddy Maxi. Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Volkswagen Caddy Maxi med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Volkswagen Caddy Maxi för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Volkswagen Caddy Maxi t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!