95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

EVOFILM Felbeställningsgaranti

499 kr

150 kr

Felbeställningsgaranti

Har du råkat beställa solfilm till fel årsmodell på din bil så ordnar vi ny film (mot en mindre avgift). Kontakta kundservice innan du beställer.

OBSERVERA att du måste ha ett giltig ordernummer för att kunna beställa denna produkt. Om din order innehöll flera olika bilar vänligen specificera till vilken bil detta köpet avser.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och repning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras gång efter gång på din bil med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla bil för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din bil t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!