• Solskyddsfilm fönster

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Solskyddsfilm UTFÖRSÄLJNING!

Produkten är slut i lager :(

Solskyddsfilm fönster utförsäljning - SLUTSÅLT!

Nu säljer vi ut hela rullar (30 meter) med EVOFILM till ett oslagbart pris då vi har bytt produktionssätt och inte längre använder solfilm i 75 cm bredd. Det är givetvis samma fina solfilm som vi levererar till bilar varje dag så skynda och fynda för det här priset kommer garanterat aldrig igen. Gäller så långt lagret räcker. Ord.pris 249-498 kr/meter OBS! Max en rulle per köp/kund och endast leverans inom Sverige. Ingen retur-, ånger- eller bytesrätt på utförsäljningsvaror.

EVOFILM® solskyddsfilm är en högkvalitativ solfilm som kan användas till fönster på fastigheter. Med EVOFILM® solskyddsfilm är det enkelt att själv skapa solskydd till ett rimligt pris. EVOFILM® är en mjuk solskyddsfilm som är helt okänslig för veck, böjning och repning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras tex. på en välvd ruta. Solskyddsfilmen är klisterfri och kan därför enkelt tas av och återmonteras gång efter gång med samma lyckade resultat. Monteringsanvisning och monteringsskrapa ingår alltid. Alla kan montera solskyddsfilm själv med EVOFILM®!

Observera att denna typ av invändigt monterad solskyddsfilm INTE ska användas på fönster som är gasfyllda eller som har energiglas. Dessa typer av fönster är konstruerade för att släppa igenom solvärme. På gasfyllda fönster eller fönster med energiglas måste solfilmen monteras på utsidan. Om man monterar invändig solskyddsfilm på sådana fönster finns risk att värmen stoppas i glaset och det riskerar till slut att spricka.  EVOFILM® är inte lämplig för utvändig montering. På fönster med vanligt glas går det alldeles utmärkt att montera solskyddsfilm för att sänka temperaturen inomhus och minska insynen.