Solfilm BYD

Färdigskuren solfilm BYD till rätt pris

Solfilm till BYD bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla BYD bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din BYD ökar både komforten och säkerheten i din BYD. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din BYD här kontakta oss så löser vi det!

Tona rutor på BYS är enkelt med färdigskuren solfilm

BYD (Build Your Dreams) är en kinesisk biltillverkare känd för att tillverka elfordon (EV), hybridbilar och batterier. BYD grundades 1995 och har vuxit till att bli en av de största tillverkarna av elfordon i världen. Medan BYD är mest känt för sin fordonsdivision, är det ett diversifierat företag med intressen i andra branscher som förnybar energi, järnvägstransporter och elektronik.

Några nyckelpunkter om BYD:

Elfordon (EV): BYD är främst känt för sina elfordon, inklusive elbilar, bussar och kommersiella fordon. De har en rad EV-modeller, inklusive kompakta bilar, stadsjeepar och elbussar, som vänder sig till både konsument- och kommersiella marknader.

Global närvaro: BYD har utökat sin verksamhet globalt och har sålt sina elfordon i olika länder. De har tillverkningsanläggningar och forskningscentra på flera platser runt om i världen.

Batteriteknik: Förutom att tillverka elfordon är BYD även en stor aktör inom batteriteknik. De tillverkar litiumjonbatterier för olika applikationer, inklusive elbilar och energilagringssystem.

Hållbarhet: BYD lägger stor vikt vid hållbarhet och grön teknik. De är engagerade i att minska koldioxidutsläppen och främja rena energilösningar genom sina produkter.

Prisvärdhet: BYD positionerar sig ofta som ett mer budgetvänligt alternativ på elfordonsmarknaden. Denna prisvärdhet kan göra elbilar mer tillgängliga för ett bredare spektrum av konsumenter, vilket kan påskynda införandet av elbilar.

Prestanda: BYD-elbilar erbjuder vanligtvis konkurrenskraftig räckvidd och prestanda för sina respektive prisklasser. Detta innebär att de kan täcka stora avstånd på en enda laddning och ofta har tillräcklig acceleration och kraft.

Säkerhet : Många BYD-modeller är utrustade med säkerhetsfunktioner som avancerade förarassistanssystem (ADAS), teknik för att undvika kollisioner och flera krockkuddar, vilket förbättrar den övergripande säkerheten för sina fordon.

Hållbarhet: BYD lägger stark tonvikt på hållbarhet och grön teknik, i linje med den globala trenden mot att minska koldioxidutsläppen och anta renare transportlösningar.