Solfilm Pontiac

Färdigskuren solfilm Pontiac till rätt pris

Solfilm till Pontiac bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Pontiac bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Pontiac ökar både komforten och säkerheten i din Pontiac. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Pontiac här kontakta oss så löser vi det!

Tona rutor på Pontiac är enkelt med färdigskuren solfilm

Pontiac-bilar är kända för sina kraftfulla motorer, eleganta design och amerikanska arv. Som stolt ägare av en Pontiac vill du behålla dess klassiska utseende samtidigt som du förbättrar dess prestanda. Det är där SolarGuard kommer in. Vi erbjuder en unik non-stick solfilm som förbättrar din Pontiacs utseende, komfort och säkerhet. Vår förskurna solfilm finns tillgänglig för en rad Pontiac-modeller, inklusive Trans Am, Firebird och Trans Sport.

Hur fungerar en solskyddsfilm för din Pontiac?

Vår solfilm, SolarGuard, är designad för att skydda dig och dina passagerare från skadliga UV-strålar samtidigt som den minskar värmen inuti din Pontiac. Genom att hålla din bil svalare kommer du att resa bekvämare och säkrare, särskilt under varma somrar. Vår tunna non-stick film skyddar även din Pontiacs interiör från att torka ut och blekna på grund av överdrivet solljus. Dessutom, i händelse av en olycka, kan vår solfilm hjälpa till att hålla ihop fönstret, vilket minskar risken för glasbrott och skador.

Förutom att ge värme- och UV-skydd, fungerar vår solfilm också som en integritetsskydd och stöldskyddsanordning. Du kan välja mellan olika grader av nyans för att anpassa den integritetsnivå du föredrar. En hög grad av toning kommer att göra din Pontiacs fönster nästan svarta, vilket ger dig fullständig integritet, medan ljusare filmer ger en subtilare effekt. Vår solfilm är lätt att installera och vi tillhandahåller en verktygssats och monteringsgel för att säkerställa ett professionellt resultat.

Tona din Pontiac själv

Till skillnad från andra solfilmer som kommer i rulle och kräver skärning och anpassning, är vår färdigskurna solfilm skräddarsydd för att passa just din Pontiacs fönster. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna och installera filmen med hjälp av de medföljande verktygen. Om du någonsin vill ta bort filmen kan du göra det utan att skada din Pontiacs fönster eller lämna kvar några limrester. Vår solfilm är av hög kvalitet, limfri och avtagbar.

Visste du det här om Pontiac?

Pontiac var ett märke av amerikanska bilar som tillverkades av General Motors från 1926 till 2010. Företaget var känt för sina muskelbilar, som GTO och Firebird, som blev populära ikoner för amerikansk kultur. Pontiac producerade också innovativ design, som Solstice roadster, som fick beröm för sitt eleganta och moderna utseende. Med vår högkvalitativa solfilm kan du uppgradera din Pontiac och förbättra dess komfort, stil och säkerhet. Välkommen till EVOFILM!