Solfilm Ford

Färdigskuren solfilm Ford till rätt pris

Solfilm till Ford bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Ford bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Ford ökar både komforten och säkerheten i din Ford. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Ford här kontakta oss så löser vi det!

Solskyddsfilm till Ford för tonande rutor

Står det en Ford på din garageuppfart utan skyddande solfilmer på rutorna är det hög tid att göra något åt saken. En solskyddsfilm skyddar mot solens varma strålar men den minskar också insynen i bilen samt skyddar inredningen från att blekas och bli missfärgad. Solfilmer på rutorna ger också din Ford ett snyggt utseende. Och det är enkelt! EVOFILM är en högkvalitativ och avtagbar solskyddsfilm med perfekt passform och snabb och smidig montering.

Anpassad solskyddsfilm till just din Ford-modell

För oss är det självklart att leverera produkter av högsta kvalitet och därför har vi tagit fram EVOFILM, en unik solfilm med många goda egenskaper. Filmen finns färdigskuren efter olika bilmodeller. I vårt sortiment finns över 500 solfilmer till olika bilmodeller. Här har vi samlar EVOFILM till Ford och du hittar bland annat filmer till Ford B-Max, Ford Escort, Ford Focus kombi och Ford Galaxy. Tillsammans med solfilmen får du också:

  • ett verktygskit
  • en montagesgel som är unik för EVOFILM
  • monteringsanvisningar på 14 språk.

Varför ska man då montera EVOFILM på bilens rutor? För det första slipper du att få solen i ögonen när du kör på vägarna. Filmen fungerar också värmereducerande så att du får en sval och bekväm Ford att åka i. Detta ökar säkerheten både för dig och dina passagerare. Särskilt barn och husdjur brukar uppskatta när bilen inte blir så varm. Solfilmen skyddar också bilens interiör från att blekas och fungerar samtidigt som ett insynsskydd. Detta innebär att du kan lämna till exempel verktyg, datorer, telefoner och andra värdefulla saker i bilen utan att det syns utifrån. Solfilmen kan alltså minska risken för inbrott i din Ford. Filmen kan faktiskt också hålla ihop rutan och minska glaskrosset om du är med om en olycka. En annan anledning att montera EVOFILM på bilrutorna är faktiskt att det blir väldigt snyggt. Du behöver med andra ord inte vara rädd för att EVOFILM förstör din Fords utseende och känsla.

Tonade rutor med olika toningsgrad

EVOFILM är en tunn solfilm som du alltså enkelt monterar på din Fords rutor. Den är helt klisterfri och avtagbar. När du tonar bilens rutor själv sparar du både tid och pengar. När du har hittat rätt EVOFILM till din Ford kan du också välja vilken toningsgrad du önskar. En EVOFILM med hög toningsgrad ger i princip svarta fönster medan en ljusare film inte ger samma insynsskydd men fortfarande fungerar som ett effektivt solskydd.

Visste du detta om Ford?

Amerikanen Henry Ford grundade Ford Motor Company i början av 1900-talet och ganska snart började han massproducera bilar. Vet du hur han kunde göra det? Jo, han introducerade det löpande bandet i sina bilfabriker. Resultat blev billigare T-fordar som fler människor hade råd med. Ett annat resultat av detta var att Henry Ford blev en mycket förmögen man.

Nog om löpandebandprincipen! Nu är det dags att beställa en EVOFILM till din Ford och få ett bekymmersfritt sol- och insynsskydd. Har du några frågor om EVOFILM är du välkommen att kontakta vår kundtjänst via e-post eller telefon.