• Solfilm till Ford Fiesta 3-dörrar. Färdigskuren solfilm till alla Ford bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Ford Fiesta 3-d199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Ford Fiesta alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Ford Fiesta 3-dörrar årsmodeller från år 1995 till 2017. Ford Fiesta 3-dörrar har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav två rutor på passagerarutrymmet, bakrutan samt fyra rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns olika karossmodeller på Ford Fiesta i årsmodellerna år 2001 och 2008 så att du väljer rätt! 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Ford Fiesta 3-dörrar till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla nio rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Ford Fiesta 3-dörrar.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Ford Fiesta med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Ford Fiesta för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Ford Fiesta t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!