Solfilm Fisker

Färdigskuren solfilm Fisker till rätt pris

Solfilm till Fisker bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Fisker bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Fisker ökar både komforten och säkerheten i din Fisker. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Fisker här kontakta oss så löser vi det!

Tona rutor på Fisker är enkelt med färdigskuren solfilm

Letar du efter solfilm till din Fisker har du kommit helt rätt. Vi erbjuder högkvalitativ solfilm, EVOFILM, som fungerar både som ett solskydd och som ett insynsskydd. Tonade rutor ökar både komforten och säkerheten men inte bara det – den ger också din Fisker en elegant och snygg stil.

Hur EVOFILM fungerar för Fisker Cars

EVOFILM är en klisterfri solfilm utformad för att förbättra körupplevelsen i Fiskers fordon. Den kombinerar toppmodern teknik med praktiska fördelar, vilket säkerställer både komfort och skydd för förare och passagerare

Uppgradera din Fisker med EVOFILM för överlägsen värmeavvisning, UV-skydd och förbättrad integritet. Snygg, säker och energisnål

  • EVOFILMs värmeavvisande egenskaper håller interiören i Fiskers bilar svalare och bekvämare, även under varma dagar.
  • Genom att minska behovet av luftkonditionering hjälper EVOFILM till att spara batterikraft och utökar räckvidden för Fiskers elfordon.
  • Blockering av skadliga UV-strålar förhindrar hudskador för passagerare och skyddar interiörtyger och material från att blekna och försämras.
  • EVOFILM förstärker den eleganta, moderna designen hos Fiskers bilar, vilket ger dem ett elegant och sofistikerat utseende.
  • Den ökade integriteten och splittringsmotståndet bidrar till en säkrare körupplevelse och skyddar både fordonet och dess passagerare.

Visste du det här om Fisker?

Fisker Inc. är ett framåtsträvande fordonsföretag dedikerat till att revolutionera marknaden för elfordon (EV) med fokus på hållbarhet, innovation och design. Grundat av Henrik Fisker, en känd bildesigner, syftar varumärket till att omdefiniera begreppet elektrisk mobilitet genom banbrytande teknik och miljövänliga metoder.

Historia och vision

Fisker grundades 2016 med en vision om att skapa världens mest hållbara fordon. Henrik Fisker, med sin långa erfarenhet inom bilindustrin, inklusive ikoniska konstruktioner som BMW Z8 och Aston Martin DB9, satte sig för att kombinera lyx, prestanda och miljömedvetenhet i ett enda paket. Fiskers uppdrag är att främja massanvändning av elfordon genom att erbjuda snygga, högpresterande bilar som är tillgängliga för en bred publik.