Solfilm BMW

Solfilm BMW bilar

Solfilm till BMW bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla BMW bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din BMW ökar både komforten och säkerheten i din BMW. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din BMW här kontakta oss så löser vi det!

Solfilm på din BMW gör livet skönare!

Använd solfilm som solskydd och insynsskydd på din BMW. När du tonar rutorna på din BMW med solfilm får du en snyggare, tryggare och svalare BMW. Med vår avtagbara solfilm färdigskuren för perfekt passform till rutorna på din BMW blir monteringen enkel. Unna dig ett skönare liv med solfilm till alla rutorna på din BMW. Det är både både du och dina passagerare värda när ni åker i din BMW.

Visste du att BMW från början, år 1916, tillverkade flygplansmotorer. Efter Tysklands förlust i första världskriget fick man inte längre göra flygplansmotorer utan började istället att tillverka bilmotorer och 1928 såg den första BMW bilen dagens ljus. BMW:s ingenjörer utvecklade inte bara kraftfulla motorer till BMW bilar utan även vackra designelement som än idag kännetecknar en BMW bla "dubbelnjurgrillen" som lanserades 1933. Utseende är viktigt för BMW. Inte konstigt att dagens BMW ägare älskar att styla sina bilar med solfilm.