Solfilm BMW

Färdigskuren solfilm BMW bilar till rätt pris

Solfilm till BMW bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla BMW bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din BMW ökar både komforten och säkerheten i din BMW. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din BMW här kontakta oss så löser vi det!

Tona rutor på BMW är enkelt med färdigskuren solfilm

Oavsett modell och ålder på din BMW har vi en solfilm som passar. Solfilmen ger din bil tonade rutor vilket ökar både komforten och säkerheten, och du behöver inte vara orolig för att solfilmen på något sätt kommer att förstöra bilens utseende och känsla. Din BMW kommer att vara en BMW även i fortsättningen. Solfilmen gör helt enkelt bara att du får en tryggare och svalare BMW. Och snyggare.

Måttanpassad solskyddsfilm med perfekt passform

En EVOFILM är inte en vanlig solfilm som monteras med klister. EVOFILM är en högkvalitativ färdigskuren solfilm som är avtagbar. Du kan alltså när du vill ta av filmen från alla fönsterrutor på din BMW . Filmen är klisterfri och därmed också avtagbar.

En solfilm fungerar både som ett solskydd och ett insynsskydd. Du slipper att få solen i ögonen och solfilmen skyddar samtidigt bilens interiör mot blekning och annan missfärgning. Solfilm höjer också säkerheten genom att hålla ihop rutan vid ett eventuellt inbrott eller en olycka. Du kan själv välja vilken toningsgrad du önskar på filmen. Vi erbjuder flera olika varianter så att du enkelt kan hitta en som passar din BMW och dina behov, oavsett om du prioriterar minskad insyn, sänkt temperatur eller vill ge bilen ett coolare utseende. En hög toningsgrad ger din BMW nästan svarta rutor och du får en helt insynsskyddad bil. Mörka rutor kan vara ett bra säkerhetsval och minska risken för inbrott eftersom rutorna döljer vad som finns och förvaras i bilen. En ljusare toningsgrad ger en mer diskret känsla men du får inte samma effektiva insynsskydd. Vilken toningsgrad du än väljer kommer du att få en värmereducering och självklart kommer du också i fortsättningen att kunna dra upp och ner rutorna precis som vanligt. Klart att både du som chaufför och dina passagerare ska ha en bekväm åktur i din BMW!

Tona bilens rutor själv och spara tid och pengar

EVOFILM erbjuder en unik klisterfri solfilm tillverkad i mjuk PVC. Filmen är färdigskuren och måttanpassad för att passa just din BMW. Tillsammans med solfilmen får du också:

  • ett verktygskit
  • en montagesgel som är unik för EVOFILM
  • samt monteringsanvisningar.

Och det bästa av allt – alla kan montera en solfilm från EVOFILM! Det är enkelt, tar bara en kort stund och du behöver inga förkunskaper för att klara jobbet. Var bara noggrann och arbeta metodiskt så har du snart solfilmerna på plats och skulle något gå fel, ja, då drar du bara loss filmen och börjar om från början. Självklart hjälper vi gärna till om du inte hittar rätt modell till just din BMW eller om du har några frågor om din beställning eller själva monteringen. Du når vår kundtjänst via e-post eller telefon.

Visste du detta om BMW?

Visste du förresten att BMW inte alls tillverkade bilar när företaget grundades år 1916? Då var det istället flygplansmotorer som gällde. Men på 1920-talet började man tillverka bilmotorer och den första BMW-bilen rullade snart ut från fabriken. BMW har alltid varit kända för sina kraftfulla motorer och sina snygga designelement. Detta har vi tagit fast på och skapat solfilmer med perfekta passformer för att inte skada bilens utseende.

Välkommen att beställa prisvärd solfilm till din BMW snabbt och smidigt online hos EVOFILM!