Solfilm Cupra

Färdigskuren solfilm Cupra till rätt pris

Solfilm till Cupra bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Cupra bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Cupra ökar både komforten och säkerheten i din Cupra. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Cupra här kontakta oss så löser vi det!

Tona rutor på Cupra är enkelt med färdigskuren solfilm

Cupra-bilar är kända för sin eleganta design, enastående prestanda och exceptionella komfort. Som stolt ägare av en Cupra-bil vill du hålla den skarp och samtidigt skydda dig själv och dina passagerare från väder och vind. Det är där EVOFILM kommer in. Vi tillhandahåller en unik non-stick solfilm som inte bara förbättrar utseendet på din bil utan också ökar din körkomfort och säkerhet. Vår förskurna solfilm finns tillgänglig för olika Cupra-modeller, inklusive Cupra Ateca, Cupra Leon och Cupra Formentor.

Hur fungerar EVOFILM för Cupra-bilar?

Vår solfilm, CUPRAFILM, är designad för att skydda dig och dina passagerare från solens skadliga UV-strålar och minska värmen inuti din Cupra-bil. Genom att hålla din bil svalare kommer du att resa mer bekvämt, särskilt under varma sommardagar. Vår högkvalitativa film skyddar även din Cupras interiör från att blekna och torka ut på grund av överdrivet solljus. Dessutom, i händelse av en olycka, kan vår solfilm hjälpa till att hålla ihop fönstret, vilket minskar risken för glasbrott och skador.

Förutom att ge värme- och UV-skydd, fungerar vår solfilm också som en integritetsskydd och stöldskyddsanordning. Du kan välja mellan olika grader av nyans för att anpassa den integritetsnivå du föredrar. En hög grad av toning kommer att göra din bils fönster nästan svarta, vilket ger fullständig avskildhet, medan ljusare filmer ger dig en subtilare effekt. Vår solfilm är lätt att installera och vi tillhandahåller en verktygssats och monteringsgel för att säkerställa ett professionellt resultat.

Tona din Cupras rutor själv

Till skillnad från andra solfilmer som kommer på rulle och kräver skärning och anpassning, är vår färdigskurna solfilm skräddarsydd för att passa just dina Cupras fönster. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna och installera filmen med hjälp av de medföljande verktygen. Om du någon gång vill ta bort filmen kan du göra det utan att skada din Cupras fönster eller lämna kvar några limrester. Vår solfilm är av hög kvalitet, limfri och avtagbar.

Visste du det här om Cupra?

Cupra, som grundades 2018 som ett dotterbolag till SEAT, är ett varumärke som fokuserar på att skapa högpresterande bilar med betoning på lyx och stil. Cupra-bilar är kända för sin dynamiska design, avancerade teknik och överlägsna prestanda. Som Cupra-ägare är du en del av en gemenskap som värdesätter innovation, stil och högpresterande bilar. Förbättra din Cupras utseende, komfort och säkerhet med vår högkvalitativa solfilm. Välkommen till EVOFILM!