Vi kan solfilm!

Vi är EVOFILM!

EVOFILM är ett familjeägt företag som tillverkar modellanpassad solfilm till bilar i vår fabrik i Helsingborg, Sverige. Vi är ett av få företag i världen som erbjuder färdigskuren klisterfri solfilm till nästan alla typer av fordon som en Gör-Det-Själv produkt. Varje år skickar vi ut tiotusentals kit med solfilm till engagerade bilägare världen över. 


Vi som leder EVOFILM

EVOFILM är ett familjelett företag i två generationer. Vi älskar vår produkt och sätter stor stolthet i det vi gör. Vi jobbar hårt varje dag för att för att du ska kunna få en snyggare, tryggare och skönare bil med EVOFILM solfilm. 

Peter Modig

Peter Modig

VD & Ägare

Emelie Pettersson

Verksamhetschef

Elvira Höjman

Kundserviceansvarig

Susanne Modig

Produktionsledare & Ägare


Kolla in våra kunders bilar

Se själv vad kunder från hela världen tycker om EVOFILM och hur deras bilar blev.


EVOFILM i pressen 

Läs mer om vad nyhetsmedia skriver om EVOFILM och vår resa från nystarten år 2016. Det är ingen spikrak väg men det är alltid framåt (och oftast uppåt).


EVOFILM är en "ilsken" saga om solfilm och entreprenörskap

Historien om den bilintresserade killen som blev förbannad på att misslyckas med solfilm!


Företaget startade år 2011 i ett garage i Kinda när en ung bilintresserad kille tröttande på att misslyckas med att frihandsskära och . Resten är historia. Han köpte en skärmaskin, skaffade ett skärprogram till datorn och byggde en enkel produktionsanläggning hemma i garaget för att skära solfilm till bilrutor.

montera solfilm proffsguide

För att sälja sin produkt öppnade han år 2012 en webbutik där man kunde beställa . I början såldes en traditionell klisterbaserad solfilm men sån film är för de allra flesta svår att montera snyggt. Efter mycket letande hittade han en unik högkvalitativ solfilm utan klister, en avtagbar solfilm, som både är enklare att montera och till ett betydligt lägre i pris än traditionell klistermonterad solfilm. EVOFILM föddes och succén var ett faktum!

färdigskuren solfilm avtagbar solfilm2016 bytte verksamheten ägare och flyttade till Helsingborg. Vi fortsätter i samma anda, att envist jobba för att alla bilägare, oavsett fordon eller bilmärke och modell, ska kunna njuta av en svalare, snyggare och tryggare bil med . Idag säljs EVOFILM® till medvetna bilägare i de flesta europeiska länder och expansionen fortsätter. Tänk vad djup kärlek till en hobby och lite ilska kan göra.

tona rutor med solfilm

EVOFILM drivs av EVO International AB, 556808-9659. Våra produkter säljs endast online. Vi finns i Sverige och vi är momsregistrerade i Sverige, inom EU samt Storbritannien och Norge. Vi betalar självklart avtalsenliga löner och arbetsgivaravgifter för våra anställda. 

Kontakta oss gärna för beröm eller klagomål på våra produkter eller tjänster.

Frågor om solfilm? Kontakta EVOFILM®.