Vi kan solfilm!

Vi är en "ilsken" solfilms-saga!
Historien om den bilintresserade killen som blev förbannad på att misslyckas med solfilm!

Företaget startade år 2011 i ett garage i Kinda när en ung bilintresserad kille tröttande på att misslyckas med att frihandsskära och montera solfilm på sina bilar. ”Det måste finnas ett lättare sätt??” Resten är som man brukar säga historia. Han köpte en skärmaskin, skaffade ett skärprogram till datorn och byggde en enkel produktionsanläggning hemma i garaget för att skära solfilm till bilrutor.

montera solfilm proffsguide

För att sälja sin produkt öppnade han år 2012 en webbutik där man kunde beställa färdigskuren solfilm till sin bil. I början såldes en traditionell klisterbaserad solfilm men sån film är för de allra flesta svår att montera snyggt. Efter mycket letande hittade han en unik högkvalitativ solfilm utan klister, en avtagbar solfilm, som både är enklare att montera och till ett betydligt lägre i pris än traditionell klistermonterad solfilm. EVOFILM® föddes och succén var ett faktum!

färdigskuren solfilm avtagbar solfilm2016 bytte verksamheten ägare och flyttade till Helsingborg. Vi fortsätter i samma anda, att envist jobba för att alla bilägare, oavsett fordon eller bilmärke och modell, ska kunna njuta av en svalare, snyggare och tryggare bil med tonade bilrutor till ett rimligt pris. Idag säljs EVOFILM® till medvetna bilägare i alla nordiska länder och expansionen fortsätter. Tänk vad djup kärlek till en hobby och lite ilska kan göra.

tona rutor med solfilm

Kolla in våra kunders bilar

Bloggen

Facebook.

Instagram


EVOFILM drivs av EVO International AB, 556808-9659. Vi finns i Sverige och vi är momsregistrerade i Sverige, inom EU samt Storbritannien och Norge. Vi betalar självklart avtalsenliga löner och arbetsgivaravgifter för våra anställda. Ägare och VD är jag, Peter Modig. Kontakta oss gärna för beröm eller klagomål på våra produkter eller tjänster.

Frågor om solfilm? Kontakta EVOFILM®.