Solfilm Daihatsu

Färdigskuren solfilm Daihatsu till rätt pris

Solfilm till Daihatsu bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Daihatsu bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Daihatsu ökar både komforten och säkerheten i din Daihatsu. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Daihatsu här kontakta oss så löser vi det!

Tona rutor på Daihatsu är enkelt med färdigskuren solfilm

Daihatsu-bilar är kända för sin tillförlitlighet, bränsleeffektivitet och innovativa design. Som stolt ägare av en Daihatsu vill du behålla dess eleganta utseende och känsla samtidigt som du förbättrar dess prestanda. Det är där EVOFILM kommer in. Vi erbjuder en unik non-stick solfilm som förbättrar din Daihatsus utseende, komfort och säkerhet. Vår förskurna solfilm finns tillgänglig för en rad Daihatsu-modeller, inklusive Terios, Sirion och Copen.

Hur fungerar en solskyddsfilm för din Daihatsu?

Vår solfilm, EVOFILM, är designad för att skydda dig och dina passagerare från skadliga UV-strålar samtidigt som den minskar värmen inuti din Daihatsu. Genom att hålla din bil svalare kommer du att resa bekvämare och säkrare, särskilt under varma somrar. Vår tunna non-stick-film skyddar även din Daihatsus interiör från att torka ut och blekna på grund av överdrivet solljus. Dessutom, i händelse av en olycka, kan vår solfilm hjälpa till att hålla ihop fönstret, vilket minskar risken för glasbrott och skador.

Förutom att ge värme- och UV-skydd, fungerar vår solfilm också som en integritetsskydd och stöldskyddsanordning. Du kan välja mellan olika grader av nyans för att anpassa den integritetsnivå du föredrar. En hög grad av toning kommer att göra din Daihatsus fönster nästan svarta, vilket ger dig fullständig integritet, medan ljusare filmer ger en subtilare effekt. Vår solfilm är lätt att installera och vi tillhandahåller en verktygssats och monteringsgel för att säkerställa ett professionellt resultat.

Tona din Daihatsus rutor enkelt själv

Till skillnad från andra solfilmer som kommer i rulle och kräver skärning och anpassning, är vår färdigskurna solfilm skräddarsydd för att passa just din Daihatsus fönster. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna och installera filmen med hjälp av de medföljande verktygen. Om du någon gång vill ta bort filmen kan du göra det utan att skada din Daihatsus fönster eller lämna kvar några limrester. Vår solfilm är av hög kvalitet, limfri och avtagbar.

Visste du det här om Daihatsu?

Daihatsu är en japansk biltillverkare som specialiserat sig på att tillverka små och kompakta bilar. Företaget grundades 1907 och har en lång historia av innovation, med många patent och uppfinningar inom bilindustrin. Daihatsu är också känt för sina miljövänliga fordon, som Mira och Tanto, som är populära bland stadsförare. Med vår högkvalitativa solfilm kan du uppgradera din Daihatsu och förbättra dess komfort, stil och säkerhet. Välkommen till EVOFILM!