Solfilm med marknadens bästa garantier!

Du ska bli 100 % nöjd med ditt köp av EVOFILM®. Är du inte nöjd med resultatet och stolt över din bil när du monterat vår solfilm har vi misslyckats! Vi ger dig därför alltid marknadens absolut bästa garantier!

5 års Produktgaranti!

5 års garanti på färgäkthet, mot sprickbildning och krackelering av solfilmen!.

2 års Trygghetsgaranti!

Om en av solfilmerna på din bil blir skadad inom två år så skickar vi dig en ny solfilm utan kostnad!

3 månaders Ångergaranti!

Ångrar du dig inom 3 månader köper vi tillbaka din oöppnade förpackning 

1 månads Montagegaranti!

Råkar du skada en av solfilmerna vid monteringen så får du en ny helt utan kostnad!

14 dagars Återköpsgaranti!

Ångrar du ditt köp efter att du har monterat solfilmen köper vi tillbaka din solfilm! (Dock med ett prisavdrag).

7 dagars Felbeställningsgaranti

Har du råkat beställa solfilm till fel årsmodell på din bil så ordnar vi ny film (mot en mindre avgift).

OBSERVERA! Vanlig ångerrätt enligt Distansavtalslagen gäller inte på färdigskuren solfilm.


SOLFILM VÅRA GARANTIER

5 års Produktgaranti
EVOFILM® är en högklassig färdigskuren solfilm för att tona rutor på bilar. Vi garanterar att solskyddsfilmen du beställer av oss är felfri och kommer så att förbli under lång tid. EVOFILM® har 5 års garanti på färgäkthet, mot sprickbildning och krackelering av solfilmen. EVOFILM® är en avtagbar solfilm. Rätt hanterat garanterar vi att du kan ta av och återmontera EVOFILM® många gånger upp till 10 år från första monteringen. Och givetvis följer garantin med bilen som solfilmen är monterad på och inte köparen av solskyddsfilmen. Det enda som behövs för att åberopa garantin är det ursprungliga ordernumret eller kvitto på köpet samt ett ägarbevis på bilen. Produktgarantin gäller under förutsättning att solfilmen är korrekt monterad från början och att den behandlats på ett rimligt sätt under sin levnadstid.

2 års Trygghetsgaranti
Allt kan hända. Din bil kan få en ruta inslagen av en illvillig tjuv eller i en olycka, din hund råkar kanske klösa en repa i solfilmen eller dina barn kanske bestämmer sig för att rita roliga gubbar på bilens tonade rutor under en ”långtråkig” resa. Men lugn, du får en ny film av oss utan kostnad! När du köper EVOFILM® för att tona rutorna på din bil ingår alltid två års efterbeställningsgaranti dvs. om en av solfilmerna på din bil blir skadad inom två år så skickar vi dig en ny solfilm utan kostnad. Skicka in den skadade solfilmen till oss med uppgifter om ditt ordernummer och en kort beskrivning av hur solfilmen blev skadad så skickar vi en ny färdigskuren solfilm till dig utan kostnad. Du betalar bara kostnaden för frakt!

3 månaders Ångergaranti
Kanske sålde du bilen innan du hann montera solfilmen eller så blev rullen med färdigskuren solfilm liggandes för att livet kom emellan och nu behöver du pengarna till annat. Inga problem, vi köper tillbaka din oöppnade förpackning med solfilm inom 3 månader från att du mottagit den. Skicka tillbaka din oöppnade förpackning med solskyddsfilm till oss så återbetalar dina pengar för varan. Du betalar endast för frakten till dig och 300 kr i expeditionsavgift för kontroll och ompackning av solfilmen.

1 månads Montagegaranti
Att montera färdigskuren solfilm från EVOFILM® är busenkelt! Alla normalhändiga personer kan montera EVOFILM® med ett snyggt resultat helt utan bubblor och veck om man bara följer montageinstruktionen till punkt och pricka. Men en olycka kan alltid hända. Råkar du på något konstigt sätt skada eller förstöra en av solskyddsfilmerna till din bil under monteringen så får du en ny färdigskuren solfilm av oss helt utan kostnad. Skicka inom 30 dagar in den skadade solfilmen till oss med uppgifter om ditt ordernummer samt hur filmen blev skadad så skickar vi dig en ny färdigskuren solskyddsfilm helt utan kostnad. Vi står för materialet, tillskärning och frakten av din nya solfilm om du misslyckas!

OBS! Garantin gäller ej om filmen skadats pga felaktig montering tex vid brister i monteringen som gör att filmen inte fäster mm.

14 dagars Återköpsgaranti
Ibland ångrar man sig bara men färdigskuren solfilm är en s.k. tillverkningsvara dvs. att den är specialtillverkad just för din bil på din beställning och då gäller inte normalt inte den ångerrätt som man kanske är van vid. Men bara lugn, vi löser det tillsammans. Ångrar du ditt köp av färdigskuren solfilm från EVOFILM® inom 14 dagar, efter att du har öppnat förpackningen, kanske tom efter att du monterat solfilmen på din bil så köper vi ändå tillbaka filmen. (Är förpackningen oöppnad gäller 3 månaders Ångergaranti, se ovan). Kontakta oss inom 14 dagar från att du mottagit solfilmen och meddela oss att du vill nyttja Återköpsgarantin på din färdigskurna solfilm och skicka sen in din solfilm till oss. Vi köper vi tillbaka solfilmen av dig och kasserar den på korrekt sätt. Du får sen får 50 % av produktkostnaden för den färdigskurna solfilmen tillbaka av oss.

7 dagars Felbeställningsgaranti
Ibland går det lite för snabbt och det blir fel. Det kan hända oss alla. Har du råkat beställa solfilm till fel årsmodell på din bil så kontakta oss inom en vecka från att du mottagit leveransen så ordnar vi ny film till rätt årsmodell mot en avgift på 300 kr. Den felaktiga solfilmen returnerar du till oss så skickar vi nya filmer till din bil. 


Evofilm.se drivs av NOLINGO Ehandel AB, 556808-9659. Vi finns i Helsingborg och vi är givetvis registrerade för både moms och F-skatt. Ägare och VD är jag Peter Höjman. Kontakta gärna mig direkt på 042-448 04 49 för beröm eller klagomål. Har du frågor om solfilm, leveranser etc använd vårt kontaktformulär.

Frågor om solfilm? Kontakta EVOFILM®