Solfilm med marknadens bästa garantier!

Du ska bli nöjd med ditt köp av EVOFILM®. Är du inte nöjd med resultatet och stolt över din bil när du monterat vår solfilm har vi misslyckats! Vi ger dig därför alltid marknadens absolut bästa garantier! Utöver 5 års Produktgaranti erbjuder vi:

7 dagars Felbeställningsgaranti

Har du råkat beställa solfilm till fel årsmodell på din bil så ordnar vi ny film (mot en mindre avgift).

14 dagars Ångergaranti!

Ångrar du ditt köp efter att du har monterat solfilmen köper vi tillbaka din solfilm! (Dock med ett prisavdrag).

30 dagars Montagegaranti!

Råkar du skada en av solfilmerna vid monteringen så får du en ny helt utan kostnad (exkl. frakt)!

365 dagars Kompletteringsgaranti

Behöver du köpa en ny film till din bil får du 50% rabatt upp till ett år efter din beställning.

OBSERVERA! Vanlig ångerrätt enligt Distansavtalslagen gäller inte på färdigskuren solfilm.


SOLFILM VÅRA GARANTIER

5 års Produktgaranti
EVOFILM® är en högklassig färdigskuren solfilm för att tona rutor på bilar. Vi garanterar att solskyddsfilmen du beställer av oss är felfri och kommer så att förbli under lång tid. EVOFILM® har 5 års garanti på färgäkthet, mot sprickbildning och krackelering av solfilmen. EVOFILM® är en avtagbar solfilm. Och givetvis följer garantin med bilen som solfilmen är monterad på och inte köparen av solskyddsfilmen. Det enda som behövs för att åberopa garantin är det ursprungliga ordernumret eller kvitto på köpet samt ett ägarbevis på bilen. Produktgarantin gäller under förutsättning att solfilmen är korrekt monterad från början och att den behandlats på ett rimligt sätt under sin levnadstid.

365 dagars Kompletteringsgaranti
Ibland blir det inte som man tänkt sig. Kanske hade du lite väl bråttom med monteringen och resultatet blev sådär och därför så vill du gärna göra om jobbet med ny fräsch film? Tur då att EVOFILM är en avtagbar solfilm och att vi erbjuder dig 50% rabatt på nya filmer upp till 12 månader från din beställning. 

30 dagars Montagegaranti
Att montera färdigskuren solfilm från EVOFILM® är busenkelt! Alla normalhändiga personer kan montera EVOFILM® med ett snyggt resultat helt utan bubblor och veck om man bara följer montageinstruktionen till punkt och pricka. Men en olycka kan alltid hända. Råkar du på något konstigt sätt skada eller förstöra en av solskyddsfilmerna till din bil under monteringen så får du en (1) ny färdigskuren solfilm av oss helt utan kostnad (frakt tillkommer)

OBS! Garantin gäller ej om filmen skadats pga felaktig montering tex vid brister i monteringen som gör att filmen inte fäster mm.

14 dagars Ångergaranti
Ibland ångrar man sig bara men färdigskuren solfilm är en s.k. tillverkningsvara dvs. att den är specialtillverkad just för din bil på din beställning och då gäller inte normalt inte den ångerrätt som man kanske är van vid. Men bara lugn, vi löser det tillsammans. Ångrar du ditt köp av färdigskuren solfilm från EVOFILM® inom 14 dagar, efter att du har öppnat förpackningen, kanske tom efter att du monterat solfilmen på din bil så får du ändå pengar tillbaka. Kontakta oss inom 14 dagar från att du mottagit solfilmen och meddela oss att du vill nyttja Ångergarantin på din färdigskurna solfilm. Du får sen tillbaka 50 % av produktkostnaden för den färdigskurna solfilmen.

7 dagars Felbeställningsgaranti
Ibland går det lite för snabbt och det blir fel. Det kan hända oss alla. Har du råkat beställa solfilm till fel årsmodell på din bil så kontakta oss inom en vecka från att du mottagit leveransen så ordnar vi ny film till rätt årsmodell mot en avgift på 300 kr (alla filmer bakom b-stolpen eller framdörrar ord.pris). Tillägg för framdörrar.


Evofilm.se drivs av NOLINGO Ehandel AB, 556808-9659. Vi finns i Helsingborg och vi är givetvis registrerade för både moms och F-skatt. Ägare och VD är jag Peter Höjman. Kontakta gärna oss direkt på 042-448 04 49 för beröm eller klagomål. Har du frågor om solfilm, leveranser etc använd vårt kontaktformulär.

Frågor om solfilm? Kontakta EVOFILM®