Leverans

Leverans i säsong

  • Produktionstiden för en order är normalt 1-4 arbetsdagar beroende på säsong.
  • Du får en meddelande via e-post när din order är klar att skickas. 
  • Ordern skickas samma dag eller dagen efter att den är producerad.
  • Frakten tar 1-3 arbetsdagar beroende på var i landet du bor.
  • Kostnad för frakt tillkommer alltid oavsett ordervärde.

    Var uppmärksam på att Ångerrätten INTE gäller. Kontrollera din order noga.


Spåra ditt paket

När vi skickar ditt paket så får du automatiskt ett e-postmeddelande till din mejl och ett sms till din mobiltelefon från transportören som innehåller all information som du behöver för att följa pakets väg från oss till dig. I meddelandena finns ett sändningsnummer och en länk. Klicka på länken för att komma till transportörens hemsida och spåra ditt paket automatiskt. 

Har du inte tillgång till transportörens länk kan du med hjälp av sändningsnumret spåra din försändelse direkt på transportörens hemsida genom att klicka på vår länk nedan.


Var är mitt paket?

Spåra ditt paket på:  Brings hemsida


OBS! Om du inte har fått ett e-postmeddelande eller något sms så beror det på att dina kontaktuppgifter är felaktiga. Du ansvarar själv för att lämnade uppgifter är korrekta. Försenad eller utebliven leverans pga. felaktiga kontaktuppgifter ligger utanför vår kontroll och kan således inte belastas oss. Har du frågor om din leverans är du alltid välkommen att kontakta oss.


Vintertid är semestertid

Vintertid är lågsäsong och vår semestertid. Vi stänger vanligtvis ner verksamheten varje år runt den 20:e december och öppnar igen ca en månad senare.  Våra möjligheter att ge leverera solfilm eller kundservice under den perioden är därmed begränsade*.

2023 - Sista dag för beställning med sändning innan jul är tisdagen den 19:e december kl 08.00. 

*2023 stänger vi  ner för i år den 20/12 kl. 16.00 och har därefter stängt för julledighet. Vi kommer att ha vara på plats några timmar per dag den 28/12, 3/1 och 11/1 för enklare kundserviceärenden. Måndag den 15/1 öppnar vi igen för säsongen 2024..