Solfilm Volkswagen

Färdigskuren solfilm Volkswagen till rätt pris

Solfilm till Volkswagen bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Volkswagen bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din VW ökar både komforten och säkerheten i din Volkswagen. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din VW här kontakta oss så löser vi det!

Tona rutor på Volkswagen är enkelt med färdigskuren solfilm

Tonade rutor på bilen ökar både komforten och säkerheten när du är ute och kör med din Volkswagen. Dessutom är solfilmen också ett effektivt insynsskydd. Här kan du beställa EVOFILM, en högkvalitativ solfilm, till din Volkswagen oavsett vilken modell på bilen du har.

Effektiv solskyddsfilm med EVOFILM

När du tonar rutorna på din Volkswagen får du ett behagligt solskydd som skyddar mot både UV- och IR-strålning. Du slipper bli bländad av solen och inomhusklimatet i bilen blir svalare. Det blir helt enkelt en mer behaglig biltur för dig och dina passagerare. Solfilmen hindrar också solens strålar från att bleka och missfärga bilens interiör.

Tonade rutor fungerar också som ett insynsskydd. Du kan välja mellan fyra olika toningsgrader. Den mörkaste är nästan svart och förhindrar i princip all insyn. Detta passar dig som ofta förvarar verktyg och andra dyra prylar i din Volkswagen. Solfilmen blir ett inbrottsskydd. Väljer du en ljusare variant får du inte samma effektiva insynsskydd men du får fortfarande ett mycket bra och värmereducerande solskydd. Solfilmen påverkar inte sikten och du kommer att kunna köra precis som vanligt, också när det är mörkt ute. Skulle du råka ut för en olycka kan också solskyddet hålla ihop rutan och minska risken för glassplitter.

Förutom att vara ett effektivt och funktionellt sol- och insynsskydd ger en solfilm din Volkswagen ett snyggt utseende. En mörk solfilm ger bilen en elegant och lyxig känsla medan ett ljusare solskydd har en mer diskret framtoning. Välj en EVOFILM som passar din bil och din smak! Här hittar du bland annat solfim till Volkswagen Beetle, Volkswagen Golf kombi och Volkswagen Sharan.

Måttanpassad solfilm efter Volkswagen

Med EVOFILM får du en klisterfri och avtagbar solfilm. Filmen är färdigskuren och anpassad efter din bilmodell och du monterar enkelt fast den på rutan. Istället för ett klister använder du den unika monteringsgel som ingår. Solfilmen går att ta loss och sätta fast igen. För att få ett så bra resultat som möjligt ska du följa instruktionerna i monteringsanvisningen som ingår men du behöver inte vara orolig – det är enkelt och du behöver inte ha några förkunskaper. Du behöver inte heller använda några specialverktyg. Det räcker med det verktygskit som följer med din EVOFILM.

Att använda EVOFILM är ett smart och billigt sätt att få tonade rutor på en Volkswagen utan att behöva lämna in bilen till en firma. Vi sammanfattar fördelarna med EVOFILM så här:

  • unik montagesgel
  • färdigskuren för snabb och enkel montering
  • klisterfri och avtagbar

Visste du det här om Volkswagen?

Volkswagen förknippas ofta med den första folkvagnen, ofta kallad "folka", "bagge" eller ”bubbla”. Idag heter bilmodellen Volkswagen Beetle. Men visste du att den första Volkswagen byggdes 1932 hemma i ett privat garage av en viss Ferdinand Porsche på uppdrag av ett företag som många av oss förknippar med mopeder, nämligen Zündapp. Volkswagen är idag en av världens ledande biltillverkare och många Volkswagen-ägare världen över har tonat sina bilrutor med solfilm för att få en sval, trygg och snygg bil. Gör det du också! Välkommen att beställa EVOFILM!