Solfilm Volkswagen

Solfilm Volkswagen bilar

Solfilm till Volkswagen bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Volkswagen bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din VW ökar både komforten och säkerheten i din Volkswagen. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din VW här kontakta oss så löser vi det!

Solfilm på din Volkswagen gör livet skönare!

Använd solfilm som solskydd och insynsskydd på din Volkswagen. När du tonar rutorna på din Volkswagen med solfilm får du en snyggare, tryggare och svalare Volkswagen. Med vår avtagbara solfilm färdigskuren för perfekt passform till rutorna på din VW blir monteringen enkel. Unna dig ett skönare liv med solfilm till alla rutorna på din Volkswagen. Det är både både du och dina passagerare värda när ni åker i din Volkswagen.

Volkswagen kommer alltid att förknippas med med den första folkvagnen, populärt kallad "folka", "bagge" eller bubbla, som idag heter Beetle. Men visste du att den första Volkswagen byggdes 1932 hemma i ett privat garage av en viss Ferdinand Porsche på uppdrag av ett företag som många av oss förknippar med mopeder nämligen Zündapp. Volkswagen är idag en av världens ledande biltillverkare och miljontals Volkswagen ägare världen har tonat sina bilrutor med solfilm. Inte alla med solfilm från oss dock :)