• Solfilm till Volkswagen T-Roc. Färdigskuren solfilm till alla Volkswagen bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Volkswagen T-Roc199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Volkswagen T-Roc alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Volkswagen T-Roc  årsmodeller från år 2017 och framåt. Volkswagen T-Roc har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav varav fyra rutor på passagerardörrarna, bakrutan samt två rutor i framdörrarna.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Volkswagen T-Roc till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Volkswagen T-Roc med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Volkswagen T-Roc för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Volkswagen T-Roc t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!