Solfilm Audi

Färdigskuren solfilm Audi till rätt pris 

Solfilm till Audi bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Audi bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Audi ökar både komforten och säkerheten i din Audi. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Audi här kontakta oss så löser vi det!

Gör-Det-Själv och spara tusenlappar!
Gör det själv och spara tusenlappar när du tonar rutorna på din Audi med vår klisterfria solfilm EVOFILM, en solfilm som alla kan sätta utan fula bubblor och veck. Verktyg, en tydlig monteringsanvisning och detaljerade instruktionsvideor ingår utan extra kostnad. 

Solfilma din Audi idag för en snyggare, tryggare och skönare bilfärd!

Tona rutor på Audi är enkelt med färdigskuren solfilm

Många Audi-ägare har valt just en Audi för den bekväma komforten och den snygga designen. Är du en lycklig ägare till en Audi? Välkommen till EVOFILM! Vi erbjuder en unik klisterfri solfilm till bilens rutor. Med tonade rutor blir din Audi ännu lite snyggare och dessutom sval och behaglig att sitta i. Men inte bara det! Solfilmen ökar också säkerheten. Här hittar du färdigskuren solfilm till många olika Audi-modeller. Det spelar alltså ingen roll vilken modell av Audi du har – Audi A4 Avant, Audi A5 coupé, Audi A6 sedan, Audi Q3 eller någon annan Audi – här hittar du en solfilm som ökar komforten, utseendet och säkerheten.

Hur fungerar solskyddsfilm till Audi?

Solfilmen som vi erbjuder heter EVOFILM och är färdigskuren efter olika Audi-modeller. När solskyddsfilmen sitter på bilens rutor skyddar den mot solen och fungerar värmereducerande. En sval Audi är en säkrare Audi. Den tunna filmen skyddar dig som förare och dina passagerare från solens strålar och ni åker mer bekvämt och mer säkert. Detta är särskilt viktigt om du ofta har barn och hundar som passagerare. Djur och barn har inte samma förmåga att reglera värme och vätskebalans som vuxna människor och därför är det bra att se till att bilen inte blir för varm. De tunna solfilmerna skyddar också bilens interiör från uttorkning och blekning, och om en olycka inträffar kan filmerna hjälpa till att hålla ihop rutan och på så sätt minska risken för glaskross.

Solskyddsfilmen minskar också insynen i din Audi och fungerar som ett enkelt stöldskydd. Du kan alltså förvara till exempel verktyg och datorer i bilen utan att obehöriga ser dem. Du har möjlighet att välja toningsgrad på solfilmen. En hög toningsgrad ger nästan svarta rutor och du får i princip en helt insynsskyddad bil men det finns också ljusare solfilmer. Vilken solfilm du väljer till din Audi beror helt enkelt på hur du prioriterar insyn, värmeskydd och utseende.

Tona bilens rutor själv

Det finns solfilm som säljs på rulle där du själv måste anpassa och skära till skyddet efter rutornas storlek. Den stora fördelen med en EVOFILM till din Audi är att den levereras färdigskuren tillsammans med ett verktygskit och en unik monteringsgel. Du följer bara monteringsanvisningarna och får snabbt och enkelt ett professionellt resultat. Du kan ta bort filmen lika enkelt som du satte fast den. EVOFILM är alltså en högkvalitativ solfilm som är både klisterfri och avtagbar.

Visste du detta om Audi?

Audi ägs idag av Volkswagen men grundades år 1906 av en tysk vid namnet August Horch. Han lämnade biltillverkaren Horch och grundade Audi tillsammans med investeraren Franz Fikentscher och det var faktiskt Fikentschers son som kom på namnet Audi. Namnet är en latinsk version av efternamnet Horch som betyder lyssna eller höra på tyska. Audis märke med fyra sammanlänkande ringar, var kommer det ifrån då? Jo, på 1930-talet gick Audi ihop med biltillverkarna Horch, DKW och Wanderer och ringarna symboliserar helt enkelt de fyra tillverkarna – en ring för varje biltillverkare.

Idag är Audi en världsledande biltillverkare och många Audi-ägare har kommit fram till att solfilm på bilens rutor ökar både komforten och looken. Välkommen att beställa måttanpassad solfilm till din Audi av bästa kvalitet hos oss på EVOFILM!