• Solfilm till Audi A5 Coupé. Färdigskuren solfilm till alla Audi bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Audi A5 coupé199 kr

Solfilm till Audi A5 Coupé (3-dörrar) alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Audi A5 Coupé (3-dörrar) årsmodeller från år 2008 och framåt. Audi A5 Coupé har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) samt två rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns olika karossmodeller på Audi A5 Coupé i årsmodell 2016 så att du väljer rätt! Årsmodell 2008 till 2016 har beteckningen T8, 2016 -> T9.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Audi A5 Coupe till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla fem rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Audi A5 Coupé.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Audi A5 Coupé med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Audi A5 Coupé för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Audi A5 Coupé t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!