Solfilm Polestar

Färdigskuren solfilm Polestar till rätt pris

Solfilm till Polestar bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Polestar bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Polestar ökar både komforten och säkerheten i din Polestar. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Polestar här kontakta oss så löser vi det!

Tona rutor på Polestar är enkelt med färdigskuren solfilm

Polestar är ett varumärke känt för sitt engagemang för innovation, hållbarhet och exceptionella prestanda. Som stolt ägare av en Polestar-bil vill du skydda din investering och behålla dess premiumutseende och känsla. Det är där EVOFILM kommer in. Vi erbjuder en unik solfilm av hög kvalitet som förbättrar din Polestars utseende, komfort och säkerhet. Vår förskurna solfilm är skräddarsydd för att passa en rad Polestar-modeller, inklusive Polestar 1 och 2.

Hur fungerar vår solfilm för din Polestar?

Vår solfilm, EVOFILM, är designad för att ge UV-skydd samtidigt som den minskar värmen inuti din bil. Genom att hålla din bil svalare kommer du att resa bekvämare och säkrare, särskilt under varma somrar. Vår tunna non-stick-film skyddar även din Polestars interiör från överdrivet solljus, vilket förhindrar blekning och sprickbildning. Vid en olycka kan vår solfilm också hjälpa till att hålla ihop fönstret, vilket minskar risken för glasbrott och skador.

Förutom att ge värme- och UV-skydd, fungerar vår solfilm också som en integritetsskydd och stöldskyddsanordning. Du kan välja mellan olika grader av nyans för att anpassa den integritetsnivå du föredrar. Vår solfilm är lätt att installera och vi tillhandahåller en verktygssats och monteringsgel för att säkerställa ett professionellt resultat. Om du någon gång vill ta bort filmen kan du göra det utan att skada din Polestars fönster eller lämna kvar några limrester.

Visste du det här om Polestar?

Polestar är ett svenskt bilmärke som ursprungligen var Volvo Personvagnars prestandadivision. Idag är Polestar ett fristående varumärke fokuserat på att producera högpresterande elbilar som är både hållbara och snygga. Polestars flaggskeppsmodell, Polestar 1, är en hybrid grand tourer som erbjuder exceptionell prestanda och lyx. Polestar 2 är en helt elektrisk fastback sedan som har hyllats för sin design, teknik och hållbarhet.

Som Polestar-ägare är du en del av en gemenskap som värdesätter hållbarhet, innovation och prestanda. Förbättra din Polestars utseende, komfort och säkerhet med vår högkvalitativa solfilm. Välkommen till EVOFILM!