Solfilm Lincoln

Färdigskuren solfilm Lincoln till rätt pris

Solfilm till Lincoln bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Lincoln bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Lincoln ökar både komforten och säkerheten i din Lincoln. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Lincoln här kontakta oss så löser vi det!

Tona rutor på Lincoln är enkelt med färdigskuren solfilm

Lincoln-bilar är kända för sin lyx, stil och innovativa egenskaper. Som stolt ägare av en Lincoln vill du behålla dess premiumutseende och känsla samtidigt som du förbättrar dess funktionalitet. Det är där EVOFILM kommer in. Vi erbjuder en unik non-stick solfilm som förbättrar din Lincolns utseende, komfort och säkerhet. Vår förskurna solfilm finns tillgänglig för en rad Lincoln-modeller, inklusive Aviator, Continental, Nautilus och Navigator.

Hur fungerar en solskyddsfilm för Lincoln?

Vår solfilm, EVOFILM, är designad för att skydda dig och dina passagerare från skadliga UV-strålar samtidigt som den minskar värmen inuti din Lincoln. Genom att hålla din bil svalare kommer du att resa bekvämare och säkrare, särskilt under varma somrar. Vår tunna non-stick film skyddar även din Lincolns interiör från att torka ut och blekna på grund av överdrivet solljus. Dessutom, i händelse av en olycka, kan vår solfilm hjälpa till att hålla ihop fönstret, vilket minskar risken för glasbrott och skador.

Förutom att ge värme- och UV-skydd, fungerar vår solfilm också som en integritetsskydd och stöldskyddsanordning. Du kan välja mellan olika grader av nyans för att anpassa den integritetsnivå du föredrar. En hög grad av toning kommer att göra din Lincolns fönster nästan svarta, vilket ger dig fullständig integritet, medan ljusare filmer ger en subtilare effekt. Vår solfilm är lätt att installera och vi tillhandahåller en verktygssats och monteringsgel för att säkerställa ett professionellt resultat.

Tona din Lincolns rutor själv - det är enkelt

Till skillnad från andra solfilmer som kommer i rulle och kräver skärning och anpassning, är vår förskurna solfilm skräddarsydd för att passa dina Lincolns fönster exakt. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna och installera filmen med hjälp av de medföljande verktygen. Om du någonsin vill ta bort filmen kan du göra det utan att skada din Lincolns fönster eller lämna kvar några limrester. Vår solfilm är av hög kvalitet, limfri och avtagbar.

Visste du det här om Lincoln?

Lincoln Motor Company, grundat 1917, är ett lyxbilsmärke under Ford Motor Company. Lincoln-bilar är kända för sin ikoniska stil, avancerade teknik och exceptionella körupplevelse. Varumärkets signatur är dess unika gallerdesign, ofta jämfört med ett vattenfall eller en katedral. Lincoln har vunnit många utmärkelser för sina bilar, inklusive den prestigefyllda Motor Trend Car of the Year-utmärkelsen för Lincoln Town Car 1990.

Som Lincoln-ägare är du en del av en gemenskap som värdesätter lyx, innovation och stil. Förbättra din Lincolns utseende, komfort och säkerhet med vår högkvalitativa solfilm. Välkommen till EVOFILM!