Solfilm Rover

Färdigskuren solfilm Rover till rätt pris

Solfilm till Rover bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Rover bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Rover ökar både komforten och säkerheten i din Rover. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Rover här kontakta oss så löser vi det!

Tona rutor på Rover är enkelt med färdigskuren solfilm

Som stolt Roverägare vill du behålla dess premiumutseende och känsla samtidigt som du förbättrar dess funktionalitet. Det är där EVOFILM kommer in. Vi erbjuder högkvalitativ solfilm som förbättrar din Rovers utseende, komfort och säkerhet. Vår förskurna solfilm finns tillgänglig för en rad Rover-modeller. 

Hur fungerar solfilm för din Rover?

Vår solfilm, EVOFILM, ger skydd mot skadliga UV-strålar samtidigt som den minskar värmen inuti din Rover. Detta hjälper dig och dina passagerare att resa bekvämare och säkrare, särskilt under varma väderförhållanden. Vår tunna non-stick film skyddar även din Rovers interiör från överdrivet solljus, vilket kan orsaka uttorkning och blekning. Dessutom kan vår solfilm hjälpa till att hålla ihop fönstret i händelse av en olycka, vilket minskar risken för glasbrott och skador.

Förutom att ge värme- och UV-skydd, fungerar vår solfilm som en integritetsskydd och stöldskyddsanordning. Du kan välja mellan olika toningsalternativ för att anpassa den integritetsnivå du föredrar. En hög grad av nyans kommer att göra din Rovers fönster nästan ogenomskinliga, vilket ger dig fullständig integritet, medan ljusare filmer ger en subtilare effekt. Vår solfilm är enkel att installera, och vi tillhandahåller en verktygssats och monteringsgel för att säkerställa en professionell finish.

Tona din Rovers rutor med lätthet

Till skillnad från andra solfilmer som kommer i rulle och kräver skärning och anpassning, är vår färdigskurna solfilm designad för att passa din Rovers fönster exakt. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna och installera filmen med hjälp av de medföljande verktygen. Om du någonsin vill ta bort filmen kan du göra det utan att skada din Rovers fönster eller lämna kvar några limrester. Vår solfilm är av hög kvalitet, limfri och avtagbar.

Visste du det här om Rover?

Rover är ett brittiskt varumärke med en rik historia som går tillbaka till 1800-talet. Företaget har producerat några av världens mest ikoniska och prestigefyllda fordon, inklusive Range Rover, som är känd för sin robusthet och förfining. Idag är Rover ett dotterbolag till Jaguar Land Rover, och dess modeller fortsätter att förkroppsliga brittiskt hantverk och innovation.

Som Roverägare är du en del av en framstående community som värdesätter design, lyx och prestanda. Förbättra din Rovers utseende, komfort och säkerhet med vår premium solfilm. Välkommen till EVOFILM!