Solfilm Subaru

Färdigskuren solfilm Subaru till rätt pris

Solfilm till Subaru bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Subaru bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Subaru ökar både komforten och säkerheten i din Subaru. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Subaru här kontakta oss så löser vi det!

Tona rutor på Subaru är enkelt med färdigskuren solfilm

Letar du efter solfilm till din Subaru har du kommit helt rätt. Vi erbjuder högkvalitativ solfilm, EVOFILM, som fungerar både som ett solskydd och som ett insynsskydd. Tonade rutor ökar både komforten och säkerheten men inte bara det – den ger också din Subaru en elegant och snygg stil.

Färdigskurna solfilmer till din Subaru

Vi erbjuder solfilm till Subaru oavsett modell och ålder. Har du till exempel en Subaru Forester, en Subaru Legacy kombi eller en Subaru XV hittar du anpassade solfilmer här men självklart också till många andra Subaru-modeller. Hittar du inte vad du söker hör du bara av dig till oss. Vår duktiga kundtjänst är alltid redo att hjälpa dig på bästa sätt.

Eftersom EVOFILM är måttanpassad efter olika bilmodeller är den enkel att montera. Du behöver alltså inte skära till den själv. Tillsammans med solfilmen får du också:

  • ett verktygskit
  • en montagesgel som är unik för EVOFILM
  • och monteringsanvisningar.

Du använder inte klister för att få solfilmerna på plats, utan en mycket lättarbetad monteringsgel. Detta betyder också filmerna är avtagbara. Du kan montera fast dem och ta av dem om du skulle vilja. Själva monteringen är enkelt. Följ anvisningarna, som finns på hela 14 olika språk, och arbeta metodiskt. Alla kan faktiskt klara av att montera fast solfilmerna på bilens rutor. Inga förkunskaper behövs!

Solskyddsfilm för en sval och säker körning

Det finns många skäl att tona bilrutorna på din Subaru. Först och främst får du ett effektivt solskydd som samtidigt också minskar värmen och skapar en behaglig temperatur i bilen för dig som förare och för dina passagerare. Detta är särskilt viktigt om du ofta har barn och djur i bilen som inte reglerar kroppstemperaturen lika bra som en vuxen människa.

Tonade rutor motverkar också insyn i bilen. Du kan välja EVOFILM med olika toningsgrad, från riktigt mörk till ljusare varianter. Väljer du en nästan svart solfilm får du i princip en helt insynsskyddad bil. Detta kan minska risken för inbrott i bilen. Du kan montera solfilm på din bil i vilken toningsgrad du önskar. Solfilmen ger inte sämre köregenskaper. Du kommer att se lika bra vid mörkerkörning som du gjorde förut. Solfilmen är också så tunn att du utan problem kan dra ner och upp rutorna. Det är faktiskt också så att solfilmen kan hjälpa till att hålla ihop rutan vid en eventuell olycka för att minska risken för glaskross.

En annan anledning att montera EVOFILM på sin Subaru är helt enkelt för att solfilmen ger bilen ett nytt och lite coolare utseende. Många tycker att mörka rutor på en bil ger en mer elegant look och vi kan bara hålla med!

Visste du detta om Subaru?

Subaru är ett japanskt bilmärke och mest känt är kanske Subaru för att de tillverkar många bilar, stora som små modeller, med fyrhjulsdrift. Vet du vad Subaru betyder? Det är det japanska namnet på stjärnbilden Plejaderna och i Japan står det för pånyttfödelse och styrka och det kan ju passa bra på en fyrhjulsdriven bil, eller hur? Lägger du också till en effektiv EVOFILM får du en snygg, trygg och sval Subaru!