• Solfilm till Subaru Forester. Solfilm till alla Subaru från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Subaru Forester199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Subaru Forester alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Subaru Forester årsmodeller från år 1998 och framåt. Subaru Forester har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet, två rutor på passagerardörrarna samt två eller fyra rutor i framdörrarna. 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Subaru Forester till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla sju rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Subaru Forester. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Subaru Forester med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Subaru Forester för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Subaru Forester t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!