Solfilm Skoda

Färdigskuren solfilm Skoda till rätt pris

Solfilm till Skoda bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Skoda bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Skoda ökar både komforten och säkerheten i din Skoda. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Skoda här kontakta oss så löser vi det!

Tona rutor på Skoda är enkelt med färdigskuren solfilm

Här hittar du färdigskuren solskyddsfilm till Skoda som ökar både säkerheten och komforten på bilen. Det spelar ingen roll vilken Skoda du har eller hur gammal bilen är – vi erbjuder solfilm till alla Skoda oavsett modell och ålder. Förutom att din Skoda blir både tryggare och svalare med EVOFILM får du också minskad insyn och en ny cool look. Välkommen att beställa solfilm redan idag och har du några frågor om EVOFILM eller om din beställning är vår kundtjänst redo att svara på alla dina frågor.

Solfilm – ett effektivt sol- och insynsskydd

Det finns många bra anledningar att montera fast EVOFILM på din Skodas rutor. Solfilmen skyddar mot solljus och värme. Du slipper alltså bli bländad av solens strålar och får samtidigt en svalare bil. En varm bil kan upplevas besvärande både för dig som kör bilen och för dina passagerare. Tonade rutor minskar också insynen i bilen. Vi erbjuder EVOFILM med flera olika toningsgrad och ljusinsläpp. Den ljusaste filmen heter Ice och den mörkaste heter Black. Den mörka solfilmen ger i princip en helt insynsskyddad bil. Detta passar dig som ofta har dyra verktyg eller andra prylar i bilen som har ett stöldvärde. De olika toningsgraderna förstärker också din Skodas visuella framtoning. Vilken du väljer beror helt enkelt på hur mycket insyn och värmeskydd du önskar och vilken stil du vill ha på din Skoda.

EVOFILM kan också hålla ihop rutan om du är med om en olycka. Du slipper då få glassplitter i hela bilen. Solfilmen skyddar också bilens interiör mot blekning och annan missfärgning.

Klisterfri och avtagbar solfilm till Skoda

Här nedan väljer du Solfilm efter bilmodell. Vilken Skoda har du hemma på garageuppfarten? En Skoda Fabia kombi, en Skoda Octavia kombi eller kanske en Skoda Scala? Vi erbjuder ett stort sortiment av solfilm men om du inte hittar vad du söker ber vi dig kontakta oss så löser vi det. EVOFILM är nämligen en färdigskuren solfilm. Det innebär att den solfilm du får hem till din Skoda har en perfekt passform anpassad efter bilens rutor.

För att montera solfilmen på rutorna använder du en unik monteringsgel som självklart ingår när du köper filmen. EVOFILM är med andra ord helt klisterfri men också avtagbar, vilket innebär att du enkelt kan ta bort filmen från rutan. I paketet får du också med ett verktygskit som du använder för att få solfilmen på plats. Och det är faktiskt inte alls svårt att montera EVOFILM på din Skoda! Du behöver inga förkunskaper utan följer bara de monteringsanvisningar som finns och arbetar lugnt och metodiskt. Skulle filmen ändå komma lite snett drar du enkelt bort den och börjar om från början igen. Snart har du solfilmen på plats på din Skoda och kan åka iväg i en tryggare och svalare bil. Och du, solfilmen påverkar inte sikten, inte ens när det är mörkt ute, och du kommer att kunna dra ner rutorna precis som vanligt.

Visste du detta om Skoda?

Skoda, eller Skoda Auto som bilmärket egentligen heter, är en tjeckisk tillverkare som idag ingår i Volkswagen-koncernen. Skodas bäst säljande bilmodell är Skoda Octavia. Den första Skoda Octavia tillverkades redan 1959. Idag finns bilen i flera olika versioner, till exempel Skoda Octavia Combi, Skoda Octavia Scout, Skoda Octavia RS samt miljöversionen Skoda Octavia GreenLine.

Välkommen att beställa prisvärd solfilm till din Skoda oavsett modell smidigt online hos EVOFILM!