Solfilm Fiat

Färdigskuren solfilm Fiat till rätt pris

Solfilm till Fiat bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Fiat bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Fiat ökar både komforten och säkerheten i din Fiat. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Fiat här kontakta oss så löser vi det!

Tona rutor på Fiat är enkelt med färdigskuren solfilm

EVOFILM erbjuder non-stick solfilm av högsta kvalitet för din bils fönster. Med våra tonade rutor kommer din Fiat inte bara att se snygg ut, utan också vara svalare och bekvämare att sitta i. Vår solfilm ökar också säkerheten genom att skydda dig och dina passagerare från skadliga UV-strålar. Oavsett vilken Fiat-modell du har - Fiat 500, Fiat 500X, Fiat Panda eller någon annan Fiat - har vi färdigskuren solfilm för just din modell. Vår solfilm förbättrar din bils utseende, komfort och säkerhet.

Hur fungerar vår solfilm för din Fiat? 

Vår solfilm, EVOFILM, är förskuren enligt olika Fiat-modeller. När vår film appliceras på din bils fönster skyddar den mot solen och har en värmereducerande effekt. En svalare bil är en säkrare bil. Vår film skyddar dig och dina passagerare från solens skadliga strålar, vilket gör dina resor bekvämare och säkrare. Detta är särskilt viktigt om du ofta reser med barn eller husdjur. Djur och barn kan inte reglera värme- och vätskebalansen som vuxna, så det är avgörande att se till att din bil inte blir för varm.

Vår solfilm skyddar även din bils interiör från att torka ut och blekna, och vid en olycka kan vår film hjälpa till att hålla ihop rutan och minska risken för glasbrott. Dessutom minskar vår film synligheten för din bil, och fungerar som ett enkelt stöldskydd. Du kan förvara dina värdefulla föremål i din bil utan att oroa dig för att obehöriga ser dem. Du kan välja graden av toning på vår solfilm baserat på dina preferenser för synlighet, värmeskydd och utseende.

Med vår EVOFILM behöver du inte oroa dig för att anpassa och skära till skyddet efter storleken på fönstren, då vi levererar vår film färdigskurna med en verktygssats och en unik monteringsgel. Våra monteringsanvisningar är lätta att följa, och du får ett proffsigt resultat snabbt och utan ansträngning. Du kan ta bort filmen lika enkelt som du fäster den. EVOFILMär en högkvalitativ solfilm som är både limfri och avtagbar.

Visste du att Fiat grundades 1899 i Turin, Italien, av en grupp investerare, inklusive Giovanni Agnelli? Fiats namn står för "Fabbrica Italiana Automobili Torino", vilket betyder "Italiensk bilfabrik Turin" på engelska. Idag är Fiat en ledande biltillverkare med en rik historia och trogen fanskara. Uppgradera din Fiat med vår skräddarsydda solfilm och njut av en svalare, säkrare och snyggare åktur. Beställ nu från EVOFILM!