95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Fiat Doblo Maxi Van199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Fiat Doblo Maxi Van alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Fiat Doblo Maxi Van årsmodeller från år 2010 och framåt. Fiat Doblo Maxi Van har en rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) en bakruta och två rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. Vissa modeller har en skjutdörr med en ruta i.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Fiat Doblo Maxi Van till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Fiat Doblo Maxi Van.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Fiat Doblo Maxi Van med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Fiat Doblo Maxi Van för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Fiat Doblo Maxi Van t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!