Solfilm Citroën

Färdigskuren solfilm Citroën till rätt pris

Solfilm till Citroën bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Citroën bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Citroën ökar både komforten och säkerheten i din Citroën. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Citroën här kontakta oss så löser vi det!

Tona rutor på Citroën är enkelt med färdigskuren solfilm

 Om du är en stolt ägare av en Citroën vet du vikten av att köra en bil som kombinerar stil, komfort och prestanda. På EVOFILM erbjuder vi högkvalitativ, icke-vidhäftande solfilm som kan hjälpa till att förbättra din körupplevelse. Vår färdigskurna solfilm passar många olika modeller av Citroënbilar, så att du kan njuta av ökad komfort, förbättrat utseende och ökad säkerhet, oavsett vilken Citroën du kör. 

Varför välja EVOFILM för din Citroën?

Vår solfilm, känd som EVOFILM, är designad för att skydda din bils interiör från skadliga UV-strålar, samtidigt som den minskar värme och bländning. Detta är särskilt viktigt om du har barn eller husdjur som reser med dig, eftersom de kan vara mer mottagliga för värmeutmattning. Förutom att ge ökad komfort kan vår solfilm även hjälpa till att hålla din bil svalare, vilket kan förbättra bränsleeffektiviteten och minska behovet av luftkonditionering. Vår solfilm kan också fungera som en stöldskyddsanordning, genom att minska sikten in i din bil och hålla dina värdesaker utom synhåll. Vår solfilm finns i en rad olika nyanser, så att du kan välja vilken nivå av synlighet och värmeskydd som är rätt för dig. Oavsett om du föredrar en mörk nyans för maximal avskildhet, eller en ljusare nyans som släpper in mer naturligt ljus i din bil, 

Lätt att installera och ta bort

 På EVOFILM gör vi det enkelt att installera vår solfilm på din Citroën. Vår förskurna film kommer med en verktygssats och en unik monteringsgel, så att du snabbt och enkelt kan uppnå ett professionellt resultat. Vår film är även limfri och avtagbar, så du kan ta bort den lika enkelt som du installerade den. 

Visste du?

Citroën är en fransk biltillverkare som grundades 1919 av André Citroën. Citroën är känt för sin innovativa design, inklusive den berömda Citroën 2CV, som tillverkades 1948 till 1990. Förutom personbilar har Citroën även tillverkat kommersiella fordon, som Citroën H Van, som var populär i Europa på 1950-talet och 1960-talet. Idag är Citroën en ledande biltillverkare i Europa, med ett rykte om kvalitet, prestanda och stil. Uppgradera din Citroën idag På EVOFILM har vi åtagit oss att förse våra kunder med solfilm av högsta kvalitet för sina bilar. Om du vill förbättra komforten, utseendet och säkerheten hos din Citroën, välj EVOFILM. Med vår förskurna solfilm kan du njuta av ökad komfort, minskad värme och bländning och förbättrad integritet och säkerhet, allt medan du kör din snygga Citroën. Beställ nu och upplev fördelarna med vår premium solfilm!