• Solfilm till Citroën C4 Cactus. Solfilm till alla Citroën bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Citroën C4 Cactus199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Citroën C4 Cactus alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Citroën C4 Cactus årsmodeller från år 2014 och framåt. Citroën C4 Cactus  har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav två rutor på passagerardörrarna, bakrutan samt två rutor i framdörrarna.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Citroën C4 Cactus till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla fem rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Citroën C4 Cactus. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Citroën C4 Cactus med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Citroën C4 Cactus för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Citroën C4 Cactus t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!