Solfilm Volvo

Solfilm Volvo bilar

Solfilm till Volvo bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Volvo bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Volvo ökar både komforten och säkerheten i din Volvo. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Volvo här kontakta oss så löser vi det!


Solfilm på din Volvo gör livet skönare!

Använd solfilm som solskydd och insynsskydd på din Volvo. När du tonar rutorna på din Volvo med solfilm får du en snyggare, tryggare och svalare Volvo. Med vår avtagbara solfilm färdigskuren för perfekt passform till rutorna på din Volvo blir monteringen enkel. Unna dig ett skönare liv med solfilm till alla rutorna på din Volvo. Det är både både du och dina passagerare värda när ni åker i din Volvo.

Visste du att den första modellen av Volvo som rullade av bandet 1927 hade beteckningen "Larson" efter Gustaf Larson som var en av grundarna till Volvos bilfabrik. Ordet Volvo vet nog de flesta svenskar att det är latin och betyder bla "jag rullar" men få vet nog att Volvo var ett namn på ett kullager från SKF. Volvo grundades nämligen som ett dotterbolag till SKF, Svenska kullagerfabriken, 1926. Att det idag sätts solfilm på miljontals av Volvos bilar var det nog ingen som kunde ana då.