Solfilm Volvo

Färdigskuren solfilm Volvo till rätt pris

Solfilm till Volvo bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Volvo bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Volvo ökar både komforten och säkerheten i din Volvo. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Volvo här kontakta oss så löser vi det!


Tona rutor på VOLVO är enkelt med färdigskuren solfilm

Söker du efter en solfilm till Volvo? Vi erbjuder en högkvalitativ film, EVOFILM, som ger dig ett effektivt sol- och insynsskydd. Här hittar du solskyddsfilm till många olika Volvo, från äldre modeller som Volvo 240 och Volvo 740 till mer moderna som Volvo C40 Recharge och Volvo V90 Cross Country. Du beställer snabbt och smidigt online och monterar enkelt solfilmen på bilens rutor själv.

Tonade rutor för en säker och bekväm biltur

EVOFILM skyddar både dig som förare och dina passagerare från solens bländande strålar. Det ökar säkerheten när du är ute och kör på vägarna. Solljus bleker också interiören i bilen men genom att solfilmen reducerar instrålningen skyddar den också mot missfärgningen. En solfilm fungerar också värmereducerande och hjälper till att skapa en mer behaglig temperatur inne i bilen och filmen kan även ha en sammanhållande effekt på rutan vid en eventuell olycka.

Du kan välja mellan fyra olika toningsgrader när du väljer EVOFILM till din Volvo. En mörk solfilm ger ett effektivt insynsskydd och du kan förvara till exempel verktyg och andra ägodelar i bilen utan att obehöriga ser dem. Du får med andra ord ett bra stöldskydd med en solfilm. Väljer du en ljusare solfilm får du inte samma effektiva insynsskydd men du får ändå ett mycket bra skydd mot solen. Till sist får du inte glömma bort att en solfilm på din Volvo också förhöjer utseendet. Bilen får helt enkelt en ny och elegant look. Fördelarna med EVOFILM är, som du har sett, många.

  • Du får en svalare bil och en behagligare resa.
  • Du får ett effektivt insynsskydd.
  • Du får mindre bländande ljus.
  • Du får skydd mot blekning och missfärgning av bilens interiör.
  • Du får en snygg stil på din Volvo.

Tona bilens rutor själv

EVOFILM är en klisterfri solfilm tillverkad i mjuk PVC. Den är färdigskuren och anpassad efter just din Volvo. Du behöver alltså inte skära till filmen själv. Tillsammans med solfilmen ingår alltid:

  • ett verktygskit
  • en unik montagesgel
  • monteringsanvisningar.

Du monterar solfilmen enkelt på bilens rutor, utan att behöva ha några som helst förkunskaper. Följ anvisningarna i instruktionen och snart har du filmen på plats. Den unika monteringsgelen gör att du lika enkelt som du monterade sol- och insynsskyddet kan du ta bort det igen. EVOFILM är en högkvalitativ solfilm som inte försämrar bilens köregenskaper på något sätt. Du kommer att kunna köra din Volvo lika bra i dagsljus som i mörker med solfilmen på plats.

Visste du detta om Volvo?

Visste du att den första modellen av Volvo som rullade av bandet 1927 kallades Jakob. Den blev nämligen klar när Jakob hade namnsdag. Ordet Volvo vet nog de flesta svenskar är latin och betyder "jag rullar" men få vet nog att Volvo också var ett namn på ett kullager från SKF, Svenska kullagerfabriken. Volvo grundades nämligen som ett dotterbolag till SKF. Nog om Volvos historia, nu är det dags att beställa EVOFILM till just din Volvo och få ett effektivt sol- och insynsskydd. Hittar du inte en passande solfilm är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper gärna till!