• Solfilm till Volvo C30. Färdigskuren solfilm till alla Volvo från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Volvo C30199 kr

Solfilm till Volvo C30 alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Volvo C30 årsmodeller från år 2006 till 2013. Volvo C30 har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) samt två rutor i framdörrarna. Vill du bara ha solfilm till passagerarrutorna väljer du "bakdörr".

Köp till solfilm för framdörrarna på din Volvo C30 till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor). Med solfilm på alla fem rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Volvo C30. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Volvo C30 med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Volvo C30 för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Volvo C30 t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!