Solfilm Ssangyong

Färdigskuren solfilm Ssangyong till rätt pris

Solfilm till Ssangyong bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Ssangyong bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Ssangyong  ökar både komforten och säkerheten i din Ssangyong. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Ssangyong här kontakta oss så löser vi det!

Tona rutor på Ssangyong är enkelt med färdigskuren solfilm

SsangYong-bilar är kända för sin distinkta design, mångsidighet och offroad-kapacitet. Som stolt ägare av en SsangYong-bil vill du behålla dess unika utseende och känsla samtidigt som du förbättrar dess prestanda och säkerhet. Det är där EVOFILM kommer in. Vi erbjuder en högkvalitativ, non-stick solfilm som förbättrar din SsangYongs utseende, komfort och säkerhet. Vår förskurna solfilm finns tillgänglig för olika SsangYong-modeller, inklusive Actyon, Korando, Rexton och Tivoli.

Hur fungerar en solskyddsfilm för din SsangYong?

Vår solfilm, EVOFILM, är designad för att skydda dig och dina passagerare från skadliga UV-strålar samtidigt som den minskar värmen inuti din SsangYong-bil. Genom att hålla din bil svalare kommer du att resa bekvämare och säkrare, särskilt under varma somrar. Vår tunna non-stick film skyddar även din SsangYongs interiör från att blekna och spricka på grund av överdrivet solljus. Dessutom, i händelse av en olycka, kan vår solfilm hjälpa till att hålla ihop fönstret, vilket minskar risken för glasbrott och skador.

Förutom att ge värme- och UV-skydd, fungerar vår solfilm också som en integritetsskydd och stöldskyddsanordning. Du kan välja mellan olika grader av nyans för att anpassa den integritetsnivå du föredrar. En hög grad av nyans kommer att göra din SsangYongs fönster nästan svarta, vilket ger dig fullständig integritet, medan ljusare filmer ger en mer subtil effekt. Vår solfilm är lätt att installera och vi tillhandahåller en verktygssats och monteringsgel för att säkerställa ett professionellt resultat.

Tona snabbt din SsangYongs fönster själv 

Till skillnad från andra solfilmer som kommer i rulle och kräver skärning och anpassning, är vår färdigskurna solfilm skräddarsydd för att passa dina SsangYongs fönster exakt. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna och installera filmen med hjälp av de medföljande verktygen. Om du någon gång vill ta bort filmen kan du göra det utan att skada din SsangYongs fönster eller lämna kvar några limrester. Vår solfilm är av hög kvalitet, limfri och avtagbar.

Visste du det här om SsangYong?

SsangYong Motor Company är en sydkoreansk biltillverkare som grundades 1954. Företaget är specialiserat på att tillverka stadsjeepar och pickupbilar med unik design och terrängkapacitet. Namnet "SsangYong" betyder "dubbla drakar" på koreanska, vilket representerar företagets önskan att skapa kraftfulla och dynamiska fordon. SsangYong har vunnit många priser för sina bilar, inklusive 2020 What Car? Pris för prisvärd stor SUV för SsangYong Rexton.

Som SsangYong-ägare är du en del av en gemenskap som värdesätter mångsidighet, prestanda och stil. Förbättra din SsangYongs utseende, komfort och säkerhet med vår premium solfilm. Välkommen till EVOFILM!