Solfilm Saab

Solfilm SAAB bilar

Solfilm till SAAB bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla SAAB bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din SAAB ökar både komforten och säkerheten i din SAAB. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din SAAB här kontakta oss så löser vi det!

Solfilm på din SAAB gör livet skönare!

Använd solfilm som solskydd och insynsskydd på din SAAB . När du tonar rutorna på din SAABmed solfilm får du en snyggare, tryggare och svalare SAAB. Med vår avtagbara solfilm färdigskuren för perfekt passform till rutorna på din SAAB blir monteringen enkel. Unna dig ett skönare liv med solfilm till alla rutorna på din SAAB. Det är både både du och dina passagerare värda när ni åker i din SAAB.

Visste du att SAAB grundades som en flygplanstillverkare 1937 och först efter andra världskriget slut började man utveckla SAAB som en bil. Ingenjörerna som ritade de första SAAB modellerna var helt enkelt flygingenjörer och därmed  fick bilen SAAB en strömlinjeformad utformning för att uppnå bästa möjliga aerodynamik. Undrar vad de hade sagt om de idag hade fått se en modern SAAB med rutor tonade med färdigskuren solfilm?