Solfilm Saab

Färdigskuren solfilm SAAB till rätt pris

Solfilm till SAAB bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla SAAB bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din SAAB ökar både komforten och säkerheten i din SAAB. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din SAAB här kontakta oss så löser vi det!

Tona rutor på SAAB är enkelt med färdigskuren solfilm

Vi erbjuder färdigskuren solskyddsfilm till SAAB oavsett modell och ålder. Har du till exempel en SAAB 9–3 kombi, en SAAB 9–5 sedan eller en SAAB 900 kan du beställa EVOFILM här som gör din bil både mer säker och mer bekväm. EVOFILM fungerar både som solskydd och insynsskydd på din SAAB. Solskyddsfilmen ger också din SAAB en snygg stil. Med EVOFILM får du alltså en svalare, tryggare och snyggare bil! Hittar du inte rätt solfilm? Kontakta vår kundtjänst så löser vi det!

Sol- och insynsfilm till din SAAB

Är du nyfiken på hur EVOFILM fungerar? Jo, när du monterar filmen på bilens rutor slipper du få solen i ögonen. Den fungerar alltså som ett effektivt solskydd. Filmen är också värmereducerande. Detta gör åkturen mer bekväm både för dig som förare och för dina passagerare. En sval bil är en säkrare bil. Solfilmen skyddar också bilens interiör från att blekas av solens strålar och om olyckan är framme kan filmen hålla ihop glaset så att du inte får glassplitter i hela bilen.

När du monterar fast solfilm på din SAAB får du också ett mycket funktionellt insynsskydd. Du kan alltså förvara saker du är rädd om i bilen utan att obehöriga ser att det finns där. Detta kan minska risken för inbrott. Perfekt för dig som ofta har verktyg och datorer i bilen! Du kan själv välja vilken toningsgrad du önskar på solfilmen. Vi erbjuder fyra varianter: black, dark, smoke och ice. Den mörkaste toningsgraden, black, ger i princip en helt insynsskyddad bil. EVOFILM påverkar inte sikten, inte ens när det är mörkt ute, och du kan självklart dra upp och ner rutorna precis som vanligt.

Tonade rutor med perfekt passform

EVOFILM är en färdigskuren tunn solfilm tillverkad i mjuk PVC. Det betyder att den är mycket enkel att montera fast på bilens rutor. Du kan med andra ord tona rutorna helt själv utan att ha några förkunskaper. Arbeta lugnt och metodiskt efter den bruksanvisning som medföljer så har du snart solfilmen på plats. Monteringsanvisningarna finns på 14 språk. EVOFILM är både klisterfri och avtagbar. Du sätter fast filmen men hjälp av en unik montagesgel och lika snabbt som du monterar fast den kan du också ta bort den igen. Monteringsgelen ingår vid köp av EVOFILM, liksom ett verktygskit för snabb och enkel montering.

Visste du detta om SAAB?

Visste du att SAAB grundades som en flygplanstillverkare år 1937 och först efter andra världskriget slut började man utveckla SAAB som en bil. Ingenjörerna som ritade de första SAAB-modellerna var helt enkelt flygingenjörer och därmed fick bilen SAAB en strömlinjeformad utformning för att uppnå bästa möjliga aerodynamik. Undrar vad flygingenjörerna hade sagt om de idag hade fått se en modern SAAB med rutor tonade med färdigskuren solfilm? För oss är det en självklarhet att leverera högkvalitativ solfilm anpassade efter olika SAAB-modeller så vi är helt säkra på att de hade varit mycket nöjda. Beställ EVOFILM, ett snyggt och bekymmersfritt sol- och insynsskydd, till din SAAB redan dag!