Solfilm Mercedes Benz

Solfilm Mercedes bilar

Solfilm till Mercedes bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Mercedes bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Mercedes ökar både komforten och säkerheten i din Mercedes. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Mercedes här kontakta oss så löser vi det!

Solfilm på din Mercedes gör livet skönare!

Använd solfilm som solskydd och insynsskydd på din Mercedes. När du tonar rutorna på din Mercedes med solfilm får du en snyggare, tryggare och svalare Mercedes. Med vår avtagbara solfilm färdigskuren för perfekt passform till rutorna på din Mercedes blir monteringen enkel. Unna dig ett skönare liv med solfilm till alla rutorna på din Mercedes. Det är både både du och dina passagerare värda när ni åker i din Mercedes.

Att Mercedes Benz (eller bara Mercedes) är ett tyskt fabrikat på bla personbilar vet de flesta. Men visste du att att namnet Mercedes kommer från att en rik affärsman från Österrike år 1900 beställde inte mindre än 36 bilar till sin dotter Mercedes. Inte undra på att direktörerna på dåvarande Daimler fastnande för namnet Mercedes. Mercedes logotyp, en treuddig stjärna innesluten i en cirkel (från början en lagerkrans) ska symbolisera de tre elementen luft, land och hav och motorns dominans över dessa. Mercedes bilägare är sedan dess kända för att älska sina bilar med den välkända stjärnan i fronten. Och den som älskar sin bil älskar att ofta styla den och därför är många Mercedes bilar pimpade bla med rutor tonande med solfilm.