Solfilm Mercedes

Färdigskuren solfilm Mercedes till rätt pris

Solfilm till Mercedes bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Mercedes bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Mercedes ökar både komforten och säkerheten i din Mercedes. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Mercedes här kontakta oss så löser vi det!

Tona rutor på Mercedes är enkelt med färdigskuren solfilm

Här kan du beställa en solskyddsfilm som ger din Mercedes tonade rutor för en högre komfort och säkerhet. Det spelar ingen roll vilken Mercedes du har, vi erbjuder färdigskuren solfilm till alla Mercedes oavsett modell och ålder. Du beställer enkelt online och monterar lika enkelt solfilmen på bilens rutor.

Tona bilens rutor själv med måttanpassad EVOFILM

EVOFILM är en högkvalitativ och färdigskuren solfilm tillverkad i mjuk PVC. Det betyder att när du får hem solfilmen har den en perfekt passform anpassad efter bilens rutor. Du behöver alltså inte själv skära till den. Vi erbjuder färdigskuren solfilm till olika Mercedes-modeller. Du hittar bland annat solfilm till Mercedes CL, Mercedes GLE Coupé, Mercedes GLS och Mercedes Vaneo hos oss. Hittar du inte en solfilm som passar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper gärna till!

Eftersom EVOFILM är måttanpassad är den mycket enkel att montera. Filmen är klisterfri och sätts fast med ett montagesgel som är unikt för EVOFILM. Gelen samt ett verktygskit och monteringsanvisningar ingår vid köp av EVOFILM. Du behöver inga förkunskaper för att sätta fast solfilmen på bilens rutor. Solfilmen är också avtagbar. Skulle du behöva justera den något vid monteringen eller om du helt vill ta bort den är det alltså inga problem. 

Effektiv solskyddsfilm

En solfilm fyller många funktioner. Den fungerar dels som ett solskydd, och dels som ett insynsskydd. Att slippa få solen i ögonen när du kör din Mercedes ökar både komforten och säkerheten. Filmen förhindrar också att bilens interiör bleks av solens strålar och ser till att du får en mer behaglig temperatur i bilen. Detta är särskilt viktigt om du ofta kör med barn och husdjur i bilen. Många väljer också EVOFILM för att minska insynen i bilen. Du kan alltså förvara saker i din Mercedes utan att personer som går förbi bilen ser vad det är. Perfekt om du till exempel har dyra verktyg eller en dator i din Merca!

Vilken grad av insyn och värmereducering du får beror på vilken toningsgrad du väljer. Du kan välja EVOFILM som ger nästan helt svarta rutor och därmed får du en helt insynsskyddad bil men du kan också välja en ljusare EVOFILM som känns lite mer diskret men som inte ger samma effektiva insynsskydd. Du behöver inte vara orolig för att EVOFILM försämrar din bilkörning. Du kommer fortfarande ha lika god sikt som du hade innan du monterade solfilmen på rutorna och du kan dra upp och ner rutorna precis som vanligt.

Nu har vi nämnt flera praktiska egenskaper som EVOFILM har men vi har inte sagt något om den estetiska delen. Tunna solfilmer på din Mercedes ger faktiskt bilen ett mycket elegant utseende. Du behöver alltså inte vara rädd för att förstöra bilens stil när du monterar EVOFILM på bilens rutor – och det är ju viktigt när man är ägare till en snygg Merca!

Visste du detta om Mercedes?

Visste du att Mercedes har fått sitt namn efter en österrikisk affärsman och tävlingsförare som beställde flera bilar från biltillverkaren. Dottern till affärsmannen hette Mercedes och därför fick Mercedes heta just Mercedes. Och på tal om tävlingsförare: Visste du att den tyske racerföraren Michael Schumacher har kört Mercedes på en och annan racerbana runt om i världen? Sportbil, familjebil eller skåpbil – EVOFILM ökar komforten och säkerheten på alla Mercedes-modeller! Välkommen att lägga en beställning!