• Solfilm till Mercedes C Klass coupé. Färdigskuren solfilm till alla Mercedes bilar

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Mercedes C-Klass coupé199 kr

Solfilm till Mercedes C-Klass coupé alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Mercedes C-Klass årsmodeller från år 2000 och framåt. Mercedes C-Klass coupé har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta och två rutor i passagerarutrymmet  samt två rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns olika karossmodeller på Mercedes C-Klass i årsmodellerna år 2007 och 2014  så att du väljer rätt! 2000-2007 modell C203, 2007-2014 modell C204 och från 2014 och framåt modell C205. 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Mercedes C-Klass coupé till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla fem rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Mercedes C-Klass coupé. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Mercedes C-Klass coupé  med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Mercedes C-Klass coupé för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Mercedes C-Klass coupé  t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!