Solfilm Land Rover

Färdigskuren solfilm Land Rover till rätt pris

Solfilm till Land Rover bilar som Range Rover mfl. Vi har färdigskuren solfilm till alla Land Rover och Range Rover bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Land Rover ökar både komforten och säkerheten i din Land Rover. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Land Rover här kontakta oss så löser vi det!

Tona rutor på Land Rover är enkelt med färdigskuren solfilm

Som Land Rover-ägare vet du att din bil är mer än bara ett fordon. Det är en symbol för lyx, äventyr och robusthet. På EVOFILM erbjuder vi premium non-stick solfilm för din Land Rovers fönster. Med tonade rutor kommer din Land Rover inte bara att se snyggare ut utan kommer också att vara bekvämare och svalare att sitta i. Men fördelarna med solfilm för din Land Rover slutar inte där. Solfilmen ökar även säkerheten genom att skydda dig och dina passagerare från solens skadliga strålar.

Vi erbjuder färdigskuren solfilm för många olika Land Rover-modeller. Oavsett om du äger en Range Rover, Discovery eller någon annan modell, hittar du en solfilm som kommer att förbättra utseendet, komforten och säkerheten hos din bil.

Vill du skydda din Land Rover från solens skadliga effekter? 

Se inte längre än EVOFILM, en högkvalitativ solfilm som ger effektivt sol- och siktskydd. Oavsett om du har en äldre modell som Land Rover Defender eller en nyare som Range Rover Velar så har vi färdigskuren solfilm som passar perfekt på din bils fönster. Med enkel onlinebeställning och enkel självinstallation kan du få din Land Rover att se och må bra på nolltid.

Förbättrad säkerhet och komfort med EVOFILM Att köra i starkt solljus kan vara obehagligt och till och med farligt, men med EVOFILM kan du skydda dig själv och dina passagerare från solens skadliga strålar. EVOFILM hjälper också till att minska värmen inuti bilen, vilket ger en bekvämare åktur. Förutom solskydd hjälper EVOFILM även till att förhindra missfärgning och blekning av bilens interiör på grund av UV-strålning.

Välj den perfekta nyansen för din Land Rover EVOFILM finns i fyra olika nyansnivåer, från ljus till mörk. En mörkare nyans ger ökad integritet och stöldskydd, medan en ljusare nyans fortfarande ger utmärkt solskydd utan att kompromissa med sikten. Plus, med EVOFILM kommer din Land Rover att se elegant och elegant ut med sina nya tonade fönster.

Enkel självinstallation med EVOFILM

EVOFILM är tillverkad av mjuk PVC och är limfri, vilket gör den enkel att installera på din Land Rovers fönster utan några förkunskaper. Varje kit kommer med en verktygssats, unik monteringsgel och lätta att följa instruktioner. Och om du någon gång behöver ta bort filmen är det lika enkelt som att installera.

Upptäck Land Rovers historia Visste du att den första Land Rover designades 1947 och var inspirerad av krigstida jeepar? Land Rovers har använts för en mängd olika ändamål, från militärfordon till lyxsuvar. Nu kan du uppgradera din egen Land Rover med EVOFILM och njuta av förbättrad säkerhet, komfort och stil på din nästa körning. Om du har några frågor eller behöver hjälp med att hitta rätt solfilm till din Land Rover, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.