Solfilm Kia

Färdigskuren solfilm Kia till rätt pris

Solfilm till Kia bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Kia bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Kia ökar både komforten och säkerheten i din Kia. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Kia här kontakta oss så löser vi det!

Tona rutor på Kia är enkelt med färdigskuren solfilm

Om du letar efter ett sätt att uppgradera din KIA:s utseende och funktionalitet, då är vår färdigskurna solfilm den perfekta lösningen för dig. Vår solfilm är designad för att passa din KIA perfekt, oavsett modell eller ålder. Genom att installera solfilmen kommer du att kunna njuta av tonade fönster som förbättrar din komfort och säkerhet på vägen. Du behöver inte oroa dig för att solfilmen ska förstöra din KIA:s utseende heller, eftersom den kommer att fortsätta att se ut och kännas som en KIA. Faktum är att solfilmen kommer att göra din KIA ännu bättre - säkrare, svalare och snyggare.

Skräddarsydd solskyddsfilm för en felfri passform

Vår KIA solfilm är inte din genomsnittliga solfilm som är installerad med lim. Vår EVOFILM är en förskuren solfilm av högsta kvalitet som också är borttagbar. Du kan enkelt ta bort filmen från alla din KIA:s fönster när du vill, och filmen är klisterfri, så den lämnar inga rester.

Solfilmen fungerar både som solskyddsmedel och insynsskydd. Den skyddar dig från solens skadliga strålar samtidigt som den skyddar din KIA:s interiör från blekning och missfärgning. Filmen ökar även din säkerhet genom att hålla ihop fönstret vid en olycka eller inbrott. Du kan välja vilken grad av nyans du vill ha, från minskad transparens till reducerad temperatur eller en coolare look. Vi erbjuder flera olika alternativ för att passa dina behov och preferenser. En hög grad av toning ger din KIA nästan svarta fönster, vilket säkerställer fullständig avskildhet och ett elegant, modernt utseende. Mörka fönster är också en stor säkerhetsfunktion, eftersom de avskräcker inbrottstjuvar genom att dölja dina tillhörigheter. En lättare grad av toning ger en mer diskret känsla, utan att offra fördelarna med solfilm.

Oavsett vilken nyansnivå du väljer kommer du att njuta av en svalare åktur, och du kommer fortfarande att kunna rulla dina fönster upp och ner som vanligt. Vi vill att både du och dina passagerare ska få en bekväm körupplevelse i din KIA.

Gör-det-själv toning av bilrutor- spara tid och pengar

Vår unika non-stick solfilm är gjord av mjuk PVC och är förskuren för att passa din KIA perfekt. Med ditt köp av solfilm får du också en verktygssats, monteringsgel unik för EVOFILM och monteringsanvisningar. Det bästa av allt är att vem som helst kan installera en solfilm från EVOFILM! Det är en enkel process som bara tar kort tid och du behöver ingen tidigare erfarenhet för att få jobbet gjort. Följ bara instruktionerna noggrant så har du snart solfilmen installerad på din KIA. Och om något går fel, oroa dig inte - du kan helt enkelt ta bort filmen och börja om. Om du behöver hjälp finns vår kundtjänst alltid tillgänglig för att hjälpa dig via e-post eller telefon.

Visste du det här om KIA?

Visste du förresten att KIA är den näst största biltillverkaren i Sydkorea, efter Hyundai? KIA har tillverkat bilar sedan 1974 och har sedan dess blivit ett populärt val över hela världen på grund av dess prisvärdhet, tillförlitlighet och stil. Vår solfilm är designad för att förbättra din KIA:s stil och funktion utan att bryta banken.

Uppgradera din KIA:s utseende och funktionalitet med vår prisvärda solfilm idag. Beställ online på EVOFILM!