• Solfilm till Kia Optima. Färdigskuren solfilm till alla Kia bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Kia Optima sedan199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Kia Optima alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Kia Optima årsmodeller från år 2001 och framåt. Kia Optima har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta och fyra rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. Årsmodellerna av Kia Optima från 2001-2006 har endast tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta  och två rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns olika karossmodeller på Kia Optima  i årsmodellerna år  2006, 2010 och 2015 så att du väljer rätt! 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Kia Optima till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Kia Optima.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Kia Optima med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Kia Optima för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Kia Optima t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!