Solskyddsfilm

Solskyddsfilm bil och villafönster

Solskyddsfilm till bilrutor och vanliga fönster. EVOFILM® är en klisterfri avtagbar solskyddsfilm med många användningsområden. Med solskyddsfilm kan du enkelt få ett effektivt solskydd under årets ljusa månader. När vintern kommer och du längtar efter mer ljus in i bilen eller huset kan du enkelt ta av solskyddsfilmen, förvara den och sen montera den igen när solen börjar stråla. Till bilen kan du köpa solskyddsfilmen färdigskuren till din bilmodells rutor för snabb och enkel montering. Välj bilmärke här. Till vanliga fönster erbjuder vi solskyddsfilm på metervara i fyra olika toningsgrader och två olika bredder som erbjuder en värmereducering upp till 85%!

Solskyddsfilm på fönster

Traditionell solskyddsfilm både för in- och utvändig montering sätts med klister dvs den är en permanent installation som är både svår och kostsam att ta bort. Fördelen med att välja EVOFILM® som solskyddsfilm för invändig montering är att det är lätt att ta bort solskyddsfilmen när vintermörkret kommer och sen återmontera den på fönstret när vårsolen tittar fram. Dessutom är EVOFILM® betydligt billigare än traditionell klistermonterad solskyddsfilm. Givetvis gäller samma garantier på vår solskyddsfilm oavsett om du väljer att montera den på dina bilfönster eller på dina vanliga fönster.

Observera att denna typ av invändigt monterad solskyddsfilm INTE ska användas på fönster som är gasfyllda eller som har energiglas. Dessa typer av fönster är konstruerade för att släppa igenom solvärme. På gasfyllda fönster eller fönster med energiglas måste solfilmen monteras på utsidan. Om man monterar invändig solskyddsfilm på sådana fönster finns risk att värmen stoppas i glaset och det riskerar till slut att spricka.  EVOFILM® är inte lämplig för utvändig montering. På fönster med vanligt glas går det alldeles utmärkt att montera solskyddsfilm för att sänka temperaturen inomhus och minska insynen.. Kontakta din glasmästare för mer information.