Solfilm Dodge

Färdigskuren solfilm Dodge till rätt pris

Solfilm till Dodge bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Dodge bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Dodge ökar både komforten och säkerheten i din Dodge. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Dodge här kontakta oss så löser vi det!

Tona rutor på Dodge är enkelt med färdigskuren solfilm

Som Dodge-ägare vet du att din bil inte är vilken bil som helst. Den är kraftfull, elegant och unik. Och nu kan du göra det ännu bättre med EVOFILMs non-stick solfilm. Våra förskurna solfilmer är designade för att passa många olika Dodge-modeller, inklusive Challenger, Charger, Durango och mer. Med vår solfilm kommer din Dodge att se coolare ut, känna sig bekvämare och vara säkrare att köra.

Hur fungerar solfilm för din Dodge? 

Vår solfilm, EVOFILM, är designad för att skydda dig och dina passagerare från solens skadliga strålar. Det är en tunn, non-stick film som appliceras på din bils fönster. När den väl applicerats minskar den värme och bländning, vilket gör din bil bekvämare att sitta i. Den hjälper också till att skydda din bils interiör från att blekna och torka ut. Och i händelse av en olycka kan vår film hjälpa till att hålla ihop fönstret, vilket minskar risken för glasbrott. Men det är inte allt. Vår solfilm hjälper också till att minska sikten in i din bil och fungerar som en enkel stöldskyddsanordning. Du kan förvara dina värdefulla ägodelar i din bil utan att oroa dig för att obehöriga ska kunna se dem. Och du kan välja graden av toning på din solfilm. Oavsett om du vill ha nästan svarta fönster för maximal avskildhet eller en ljusare nyans för bättre synlighet, vi

Enkel installation och borttagning

 Till skillnad från andra solfilmer som kräver att du skär och anpassar filmen för att passa dina fönster, levereras vår färdigskurna solfilm med verktygssats och unik monteringsgel. Följ bara instruktionerna så får du ett proffsigt resultat på nolltid. Och om du någon gång behöver ta bort filmen är det enkelt och klisterfritt.

Visste du det här om Dodge?

Dodge har en lång och fascinerande historia. Företaget grundades 1900 av bröderna Dodge, John och Horace, och började tillverka delar till andra biltillverkare. 1914 började de tillverka sina egna bilar, och resten är historia. Idag är Dodge känt för sina kraftfulla muskelbilar, som Challenger och Charger, såväl som sina mångsidiga stadsjeepar, som Durango och Journey.

Uppgradera din Dodge med EVOFILM På EVOFILM brinner vi för att hjälpa bilägare som du uppgradera deras bilar med högkvalitativ solfilm. Oavsett om du vill minska värme och bländning, öka integriteten eller helt enkelt förbättra utseendet på din Dodge, så har vi dig täckt. Beställ din skräddarsydda solfilm till din Dodge idag och upplev EVOFILM-skillnaden.