• Solfilm till Dodge Charger. Färdigskuren solfilm till alla Dodge bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Dodge Charger199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Dodge Charger alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Dodge Charger årsmodeller från år 2006 och framåt. Dodge Charger från 2011 och framåt har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav fyra rutor på passagerardörrarna och bakrutan samt två rutor i framdörrarna. Dodge Charger 2006-2010 har tre rutor bakom föraren, en bakruta och två rutor i passagerardörrarna.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Dodge Charger till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Dodge Charger.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Dodge Charger med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Dodge Charger för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Dodge Charger t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!