Solfilm Tesla

Färdigskuren solfilm Tesla till rätt pris

Solfilm till Tesla bilar. Vi har färdigskuren solfilm till alla Tesla bilar oavsett modell eller ålder. Tonande rutor på din Tesla ökar både komforten och säkerheten i din Tesla. Om du mot förmodan inte hittar solfilm till din Tesla här kontakta oss så löser vi det!

Tona rutor på Tesla är enkelt med färdigskuren solfilm

Teslas bilar är kända för sin avancerade teknik, snygga design och miljövänlighet. Som stolt ägare av en Tesla vill du behålla dess premiumutseende och känsla samtidigt som du förbättrar dess funktionalitet. Det är där EVOFILM kommer in. Vi erbjuder en unik non-stick solfilm som förbättrar din Teslas utseende, komfort och säkerhet. Vår förskurna solfilm finns tillgänglig för en rad Tesla-modeller, inklusive Model S, Model X, Model 3 och Model Y.

Hur fungerar EVOFILM för Tesla?

Vår solfilm, EVOFILM, är designad för att skydda dig och dina passagerare från skadliga UV-strålar samtidigt som den minskar värmen inuti din Tesla. Genom att hålla din bil svalare kommer du att resa bekvämare och säkrare, särskilt under varma somrar. Vår tunna non-stick film skyddar även din Teslas interiör från att torka ut och blekna på grund av överdrivet solljus. Dessutom, i händelse av en olycka, kan vår solfilm hjälpa till att hålla ihop fönstret, vilket minskar risken för glasbrott och skador.

Förutom att ge värme- och UV-skydd, fungerar vår solfilm också som en integritetsskydd och stöldskyddsanordning. Du kan välja mellan olika grader av nyans för att anpassa den integritetsnivå du föredrar. En hög grad av toning kommer att göra din Teslas fönster nästan svarta, vilket ger dig fullständig integritet, medan ljusare filmer ger en subtilare effekt. Vår solfilm är lätt att installera och vi tillhandahåller en verktygssats och monteringsgel för att säkerställa ett professionellt resultat.

Tona enkelt din Teslas rutor själv

Till skillnad från andra solfilmer som kommer i rulle och kräver skärning och anpassning, är vår färdigskurna solfilm skräddarsydd för att passa din Teslas fönster exakt. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna och installera filmen med hjälp av de medföljande verktygen. Om du någon gång vill ta bort filmen kan du göra det utan att skada din Teslas fönster eller lämna kvar några limrester. Vår solfilm är av hög kvalitet, limfri och avtagbar.

Visste du det här om Tesla?

Tesla, som grundades 2003 av entreprenören Elon Musk, är ledande inom elbilar, energilagring och produktion av solpaneler. Företagets uppdrag är att påskynda världens omställning till hållbar energi genom att tillhandahålla innovativa, miljövänliga lösningar för transporter och energiproduktion. Teslas Model S var den första elbilen som fick priset Motor Trend Car of the Year 2013, och sedan dess har Tesla fortsatt att sätta nya riktmärken för elbilsteknik.

Som Tesla-ägare är du en del av en global gemenskap som värdesätter innovation, hållbarhet och stil. Förbättra din Teslas utseende, komfort och säkerhet med vår högkvalitativa solfilm. Välkommen till EVOFILM!