• Solfilm till Tesla Model 3. Solfilm till alla Tesla bilar

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Tesla Model 3199 kr

Solfilm till Tesla Model 3 alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Tesla Model S årsmodeller från år 2018 och framåt. Tesla Model X har fem  rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta, två mindre rutor bakom passagerardörrarna och två rutor på passagerardörrarna samt fyra rutor i framdörrarna. Observera att solfilm till bakrutan på Tesla Model 3 leveras i två delar för enklare installation. Vill du ha solfilm till glastaket kontakta oss för mer information.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Tesla Model 3 till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Tesla Model 3. Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Tesla Model 3 med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Tesla Model 3för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Tesla Model 3 t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!