• Solfilm till Mercedes CL. Färdigskuren solfilm till alla Mercedes bilar

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Mercedes CL199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Mercedes CL coupé alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Mercedes CL coupé årsmodeller från år 1999 till 2014. Mercedes CL coupé har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta och två rutor i passagerarutrymmet samt två rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns olika karossmodeller på Mercedes CL coupé i årsmodellen år 2006 att du väljer rätt! 1999-2006 modell C215 och från 2006 till 2014 modell C216.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Mercedes CL coupé till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla sju rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Mercedes CL coupé. Beställer du solfilm bara till bakdörrarna ingår givetvis solfilm till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Mercedes CL coupé med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Mercedes CL coupé för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Mercedes CL coupé t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!