• Solfilm till Mercedes Vito L3. Solfilm till alla Mercedes bilar från EVOFILM®

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Mercedes Vito L3199 kr

Solfilm till Mercedes Vito L3 (Extra lång) alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Mercedes Vito L3 årsmodeller från år 2004 och framåt. Mercedes Vito L3 har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet och två rutor på passagerardörrarna samt fyra rutor i framdörrarna. Ange i kassan om bakersta sidorutorna är öppningsbara eller ej.

Observera att Mercedes Vito finns i tre olika karosslängder, L1 Kort, L2 Lång och L3 Extra Long. Det som skiljer dem åt är längden på bakersta sidorutan. Detta är solfilm till Mercedes Vito L3 (Extra lång). Solfilm till övriga Mercedes Vito säljs separat.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Mercedes Vito L3 till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Mercedes Vito L2. Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Mercedes Vito L3 med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Mercedes Vito L3 för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Mercedes Vito L3 t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!