• Solfilm till Mercedes SLK. Färdigskuren solfilm till alla Mercedes bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Mercedes SLK199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Mercedes SLK alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Mercedes SLK årsmodeller från år 1996 och framåt. Mercedes SLK har tre rutor bakom föraren samt två rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns olika karossmodeller på Mercedes SLK i årsmodellerna år 2004 och 2011 så att du väljer rätt!  1994-2004 modell R170, 2004-2011 modell R171, 2011-2015 modell R172 och från 2016 modell R172 SLC.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Mercedes SLK till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Mercedes SLK.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Mercedes SLK med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Mercedes SLK för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Mercedes SLK t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!