• Solfilm till SAAB 9-5 kombi. Färdigskuren solfilm till alla SAAB bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

SAAB 9-5 kombi199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till SAAB 9-5 kombi alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla SAAB 9-5 kombi årsmodeller från år 1999 till 2012. SAAB 9-5 kombi har sju rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet och fyra rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. 

OBS! Innan beställning kontrollera noga utskärningen för värmeslingorna som sitter på bagagerumsrutorna på din SAAB 9-5 kombi. Är utskärningarna olika placerade har bilen den första karossen dvs 99-06 oavsett vad som framgår av fordonsuppgifterna. Är utskärningarna liksidiga är det den senare karossen dvs 07-12. Båda karosserna finns tillverkade både 2006 och 2007.

Köp till solfilm för framdörrarna på din SAAB 9-5 kombi till ett reducerat pris! Med solfilm på alla nio rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare SAAB 9-5 kombi.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din SAAB 9-5 kombi med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla SAAB 9-5 kombi för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din SAAB 9-5 kombi t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!