• Solfilm till Volvo XC70. Färdigskuren solfilm till alla Volvo bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Volvo XC70199 kr

Solfilm till Volvo XC70 alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Volvo XC70 årsmodeller från år 1998 till 2016. Volvo XC70 har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) oavsett årsmodell varav tre rutor i bagagerummet och två rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns två olika karossmodeller på Volvo XC70 i årsmodellerna år 2000 och år 2008 så att du väljer rätt! Board till karossen 2008-2016 passar INTE om det finns extra utrustning i vindrutan, se bild.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Volvo XC70 till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor). Med solfilm på alla sju rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Volvo XC70.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Volvo XC70 med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Volvo XC70 för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Volvo XC70 t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!