• Solfilm till Volvo 240. Färdigskuren solfilm till alla Volvo från EVOFILM®.

95% Dark Black
Svart film. Ingen insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
80% Black
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Volvo 240199 kr

99 kr

Solfilm till Volvo 240 alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Volvo 240 årsmodeller från år 1984 till 1993. Volvo 240 har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav två rutor på passagerardörrarna, två bakom passagerardörrarna, bakrutan samt två rutor i framdörrarna.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Volvo 240 till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla sju  rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Volvo 240.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och repning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras gång efter gång på din Volvo 240 med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Volvo 240 för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Volvo 240 t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!