• Solfilm till Volvo S40. Färdigskuren solfilm till alla Volvo från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Volvo S40199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Volvo S40 alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Volvo S40 årsmodeller från år 1996 till 2012. Volvo S40 har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav varav två rutor på passagerardörrarna, två bakom passagerardörrarna, bakrutan samt två rutor i framdörrarna.

Observera att det finns två olika karossmodeller på Volvo S40 i årsmodell år 2000 och 2004/2003 och framåt så att du väljer rätt! 1996-2000 Fas 1, 2000-2004 Fas 2.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Volvo S40 till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor). Med solfilm på alla sju rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Volvo S40.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Volvo S40 med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Volvo S40 för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Volvo S40 t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!